Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek szexi ha egy csaj...

Szerintetek szexi ha egy csaj sportautóval jár?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mi a véleményetetk arról, ha egy lány autómániás?
2009. dec. 7. 11:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

ebbe a hónapban te vagy a 6. aki ezt a típust akarja, nem a te autód!! Egy csajhoz MEGBÍZHATÓ aranyos autó illik. legyen autómániás vagy sem.

2 misiért vegyél inkább ford focus st 170et vagy egy Fiesta ST-t

2009. dec. 7. 14:20
 12/21 anonim ***** válasza:

vicces aki egy fita coupét akar annak egy focust vagy egy fiestát ajánlani:D

nekem egy civicem van, régi, 93as, megbízható is, azaz még nem, de azon vagyunk h azlegyen, aranyos is, legalábbis nekem, meg kicsit sportos is, de majd lesz jobbanis, csak előbb legyen megbízható.

figyi, sztem nem az autódtól leszel az aki....szóval mindegy milyen kocsid van, attólmég nemfeltétlen leszek hülyepi-csa. hameg azvagy amúgyis, akkor akár kispolskid is lehet, akkoris azleszel.

de azért ne picsulj el, csakmert asszed h neked kur-vajó kocsid van. autót szeretetből vegyél, és ne menőzésből, meg bevágódásból.

2009. dec. 7. 14:45
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha az eddigiek nem voltak érthetőek:

Ha jók a melleid, stb, tehát a külsőd, az lehet szexi. Ha nem az, de úgy csomagolod (ruha), akkor az lesz. Ha a stílusod olyan lehengerlő, akkor az is szexi. Egy kupac motorizált fémben ülni nem az.

Autómániásnak azt nevezném, aki ért is hozzá. Azt nem fér ezzel össze, hogy technikai analfabéta, de kilóra meg tud venni egy adott szintet (technikai sportról lévén szó). Különben olyan lenne, mint az a saját állítása szerinti szexmániás, aki egyetlen pózt ismer, az is inkább passzív.

Sportautóval járni meg akkor menő, ha a lóerőket ki is tudja használni a sofőr. Egy fiat coupe turbo esetében ez minimum 12 liter körüli fogyasztástól indulhat kb. és nem azért, mert lépésben araszol a dugóban, hanem mert ismét leforgott a negyedik pirosig. Ha nem erre kell, akkor ugyanilyen "szexivé" tesz egy pink fényezésű 'női' autó szintén pink belső flokkolással és konténernyi cuki plüssállattal...

2009. dec. 7. 14:46
 14/21 anonim válasza:

Én sem értem mi a szart esznek ezen az autón.

Ronda is, megbízhatatlan is. Unokatesómnak van egy kalap fos. Állandóan költ rá de tagadja, hogy sokba lenne neki...

2009. dec. 7. 15:33
 15/21 anonim ***** válasza:
sztem nincs bent semmi jó. akkor már inkább motoron. bőrszerkóban :D
2009. dec. 7. 16:55
 16/21 anonim ***** válasza:

Miért kell bántani?

Neki az tetszik, el kell fogadni, és nem szivatni érte.

És miért lenne "apuci hülye pits@ja" vagy nemtom mit mondott az egyik válaszoló.. irigykedsz, mert a te apád nem vette meg a rózsaszín VW bogarat?

Egyáltalán nem baj, sőt nálam pozitív, ha egy csaj autómániás, hisz én is az vagyok, így engem nem zavar.

Szerintem szexi is ha egy csaj odaállít azzal a Fiattal , lehúzza az ablakot, és mondja hogy "Szia szivem! Milyen az új kocsim?"

Egyébként a Fiat Coupé jó autó, attól még, hogy X válaszolónak a tesója egy rossz állapotút fogott ki, még nem kell offolni itt a kérdezőnek.

Szerintem szexi egy sportautós csaj, de én egy Trabissal is beérem :)

2009. dec. 7. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
összeillesz a kérdezővel;) legyetek boldogok!
2009. dec. 7. 19:53
 18/21 anonim ***** válasza:
nem szexi, inkább szánalmas, ha már nőiesség nem jutott játsszuk a fejünket egy sportautónak mondott olasz hulladékkal
2009. dec. 7. 19:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy kérdésből ekkora tüzet csinálni és igy leoltani a kérdezőt..!? Há h@lyék vagytok Ti??
2009. dec. 7. 19:56
 20/21 anonim ***** válasza:

hm, hát valaki azzal akar feltűnni hogy mivel közlekedik az szerintem röhejes

pl. van pár csaj aki csak azért motorozik mert az hű de menő meg milyen faszán mutat alattuk az 1milliós 50ccm-es "sportmoci".. de mikor mondtam egynek hogy eltörtek a gyűrűk a motoromban (mert én is motorozok, csak én az érzésért, egy szakadt enduroval) csak lestek hogy az mi.. a kanyarokat letett talppal veszik be. szóval inkább nevetségesek, mintsem menők.

ugyan ez autósoknál. elég vicces mikor egy sportos kocsiban "miss punci" szenved a parkolással.

és a kocsi nem szépít, egy bányarém ha bmw-ben ül is bányarém lesz. (ugyan ezek férfiakra is vonatkoznak: divatból ne motorozzon, vagy akkor már legalább csavarodjon fel egy fára, úgyis sok van a divatmajmokból; kis csíra ne feszítsen a tuning suzukijával; és egy bálnát a mercedes terepjáró sem szépíti meg)

ja és hogy autómániás vagy.. ha tényleg az vagy és nem csak annak akarod mutatni magad akkor nincs azzal semmi gond, csak ne vidd túlzásba :)

2009. dec. 8. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!