Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 168cm/70kg csaj lehet szexi?
hát 1 bari is szexi lehet valakinek ilyen alapon
19F
Egy normális világban igen, de ehhez az kell, hogy ne a gebék legyenek a szépségideálok! Nekem még tetszik is, ha egy lányon van mit szeretni!
F
"...van mit szeretni"
miért? te a csajok háját/húsát/belét szereted? v egy pszichopata gyilkos vagy aki szereti a csajokat felboncolni? és az a jó ha sok benne az anyag? v nagykufferba jó pakolni?!?! o_O
:ASD:ASD:ASD
Igen, egy pszichopata vagyok... Eltaláltad! Bár azt írtam, hogy lányon és nem azt, hogy a lányban! Nem mindegy azért!
-.-"
Persze hogy lehet,csak itt olyanok vannak, akik jó eséllyel csak az újságban láttak nőt.
Teljesen elfogadott , hogy magasasság -100 az ideális testtömeg. Egyáltalán nem vagy kövér, de máskor olyantól kérdezz, akinek tapasztalata is van, nem csak képzeleg.
nagy kofferbe jó pakolni, csak cipelni ciki
76%: hát még szerencse h számolni azt nem tudsz, meg h erről sztem csak te hallottál
19F
Csak én hallottam? Nézz már kicsit utána a dolgoknak.
Az a 2 kg meg semmi.
A kérdező minden csak nem kövér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!