Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! Szerintetek szexi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Szerintetek szexi egy ilyen csaj?

Figyelt kérdés
semmi önbizalmam nincsen és szeretném megtudni,hogy szerintetek szexi-e ez az összkép: 165 cm,nagy zöld szemek,váll alá érő festett vörös haj,85/b-s mell,50kg,nagy-dús ajkak,köldök piercing??
2010. febr. 18. 15:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
61%
185 centi, 80 kilo, enyhén izmos, barna rövid hajú, zöld szemű srác szted szexi?
2010. febr. 18. 15:47
 2/28 anonim ***** válasza:
74%
semmi extra igy a leirtakbol, te kis dragam, most te komolyan innen varod az onbizalmad novekedeset?????????
2010. febr. 18. 15:48
 3/28 A kérdező kommentje:
már bocs,de nem azt várom hogy önbizalmam legyen ba***meg:D arra vagyok kíváncsi,hogy SZEXI-e?
2010. febr. 18. 15:49
 4/28 anonim ***** válasza:
linkelj képet. Meglátjuk egyébként alapvetően én igennel felelnék.
2010. febr. 18. 15:51
 5/28 anonim ***** válasza:
Szexi!:)
2010. febr. 18. 15:51
 6/28 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem undorító, ha valakinek nagy szeme van :D. Nekem is az van. fujj.. ufóó :D

egyébként meg.. ennyiből nem lehet megtudni, hogy milyen az arcod, vagy mennyire arányos a tested. Mert hát, a szexiség nem csak a mérteteken vagy a színeken múlik ;)

2010. febr. 18. 15:52
 7/28 anonim ***** válasza:

bocsánat: *méreteken

Rakj fel egy képet és majd eldöntjük.

előző voltam

2010. febr. 18. 15:53
 8/28 anonim ***** válasza:

Önbizalmat innen sajnos nem tudsz szerezni.

Hiába vagyok 87-60-87 és 50 kiló, ha egyszer egy pasi sem kezd velem...szóval lehet hogy nem a külsőddel van a baj, hanem a kisugárzásoddal (pl hideg, zárkózott vagy), vagy nem mersz oda menni a pasikhoz...stb.

Mert bizony a mai pasik egy része elvárja, hogy a nő hódítson, mert az ő kis érzékeny lelkük nehogy sérüljön...

2010. febr. 18. 15:54
 9/28 anonim ***** válasza:

Bunkó leszek!

Hány éves fejből pattan ki egy ilyen kérdés? Kép nélkül akár egy életnagyságú gyurmafigura leírása is lehetne a jellemés.

Mond az a szó neked valamit, hogy összkép???

Ha mindezek a külső jegyek megvannak, de mondjuk rőt szakállad van bibírcsókkal az orrodon, akkor nincs az a szem, magasság, mellméret, ami ezt ellensúlyozná.

2010. febr. 18. 15:54
 10/28 anonim ***** válasza:

Nem 75 B-s a melled? mert a 85B az kicsit széles hátra utal....

linkelj képet

2010. febr. 18. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!