Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szerintetek szexi egy ilyen csaj?
Utolsók! Kicsit se vagytok szánalmasok...Tetszik egy olyan valaki, akiről még valódi képet sem láttatok.
Na az ilyen férfiakat hívom csak, f.szoknak...
De a kérdezőnek most tuti szereztetek pár boldog percet:)És amilyen szellemi szinten van, tuti komolyan veszi, és örül is neki...
Szánalmas emberek.
Legutolsó köszi az oltást ezt vártam,nem baj legalább örömet szereztem,legyen neked igazad,tudod okosabb au engedd.Itt meg ki az okosabb,én :)
Ennyi!!
Ha te ilyenekben leled a boldogságot, akkor légy boldog! :)
Igaz...Olcsó boldogságforrás...:)
Még szánalmasabb:)
Mi az, hogy "itt a ki*aszott képetek!"? Most ki tesz kinek szívességet?
Minekn a piercing? Levezetem: Ha nincs önbizalamad, akkor úgy érzed, hogy csúnya vagy. Ha csúnya vagy, nem akarod magadra vonni mások figyelmét, főleg nem azzal, hogy a hasadat mutogatod, amiben ékszer van. Mert szépnek tartod a hasad, azért ékszerezed fel, tehát mégis van önbizalmad, és csak azért kérdezel, hogy fényezzenek.
utolsó olvass figyelmesen.
nincs piercingje és nem is az ő hasa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!