Szerintetek szexi ha egy csaj sportautóval jár?
Az ha autómániás nem baj.
De ha sportautó, akkor 2 dolgot fognak gondolni az emberek.
1. Apu pénzel és kis buta libának a jogsiját is vették
2. Sokszor kellett érte széttenni a lábat a "vőlegénynek"
az első kérdésedre a válasz: nem attól lesz szexi egy lány ha sportautóval jár. szomorú ha te így hiszed.
Ha egy 19-22 éves csaj sportkocsival nyomul akkor ott elég valószínű, h valaki pénzeli és inkább röhejes.
az autómánia nem lenne elítélendő. Vannak csajok akik viszont így akarnak befolyni a fiúk társaságába, ez ált hamar kiderül.
Szerintem nincs vonzó azokban az emberekben, akik úgy próbálnak valakik lenni a környezetük számára, hogy szerepeket játszanak, jelmezekbe öltöznek.
Tehát nem, senki nem lesz több v. jobb azáltal, hogy mit aggat magára, vagy, hogy mit tekint az élete legfontosabb részének, hobbijának.
A sportautó arra van, hogy a vezetése élvezetet nyújtson, nem arra, hogy a birtoklása révén jobb benyomást keltsen a gazdája. Ha tehát van egy csaj, aki feszít a ferrariban és nem csinál semmit, a másik meg a 10 éves akármilyen kombival nem őrült, de az autóhoz és az átlaghoz képest dinamikusan közlekedik, akkor az utóbbi imponál. A ferráris akkor tenné, ha visíttatná a gépet, mert arra való.
nos, én szeretem a kocsim, és lány vagyok. mit értesz sport autó alatt? nekem olyan kocsim van, amiből majd csak később lesz sport kocsi:D most félúton van. de még nemmegy annyira, meg kicsit rohad :D
a jogsimat nem vették amúgy...
autót szüleimtől kaptam, mert ezvolt az álomautóm. (de nemegy nagyösszeg:D)
amúgy nemvagyok autómániás, csak szeretem a kocsimat, és szeretném ha mégszebb, meg méggyorsabb lenne.
meg nemkapok sikítórohamot ha a barátom vmi autós dologról mesél, nemmindig tudom miről van szó, de nagyrészt igen.
nem egy több 10 milliós ferrariról vagy lotusról van szó.
Inkább csak egy kb 2 milliót érő olaszról, FIAT Coupé 20V turbo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!