Fiat Bravo, vagy Fiat Brava?
Figyelt kérdés
1.6-os motorral mindkettő,benzinesben..
tegyük fel,hogy állapotban mindkettő jó..és árban is egyeznek..igazából motorilag érdekelne hogy melyik jobb?
Ti melyiket vennétek? Hely szempontjából a Brava-t venném..
2014. febr. 5. 21:26
1/7 anonim válasza:
igazából válaszoltál is a saját kérdésedre.......ha neked a hely a lényeg,akkor brava......igazából aaz "A" oszlopig a két kocsi szögre megegyezik!Így nincs értelme ilyen kérdésnek hogy motorilag melyik jobb
2/7 anonim válasza:
Hely szempotból Brava, ha tuningolni akarod, akkor Bravo, az egy jó alap. Viszont ha hosszabb távra mész, akkor dieselt vennék. Pár darab van belőle
3/7 anonim válasza:
Számolj vele hogy elég szomjas jószág!! Nekem is Brava-m van,1.6 16V. Kényelmes, szép, de közel sem olyan strapa bíró mint az előtte lévő Tipo volt. Mindig kell rajta valamit javítani-cserélni. Ha minden össze jön tavasz végén megy a piacra.
4/7 anonim válasza:
Nekem 1.4-es bravám van, nem értem ezt a mindig kell csinálni rajta valamit dolgot. Szereti a törődést, karbantartást ez igaz. Nem egy ütni-vágni való autó. Az Nekem megáll 9 literbe a fogyasztása városban, tehát annyira nem szomjas. A brava annyiban jobb, hogy nagyobb a csomagtere. Klíma nélkülit ne vegyél. Ja igen, azt vedd, amelyiknek megvan a barna fejű mesterkulcsa is. Jelen esetben két kékfejű, és egy barna. Így teljes a szett.
5/7 anonim válasza:
Ugyanolyan motor van bennük, azt vedd, amelyik jobban tetszik.
6/7 anonim válasza:
1.6 16V 2000-es évjáratú Bravom van, bátran ajánlom ha sportosabb autóra vágysz, ráadásul a fara gyönyörű szerintem. a bravo inkább a nagyobb csomagtér és hely miatt érdekes, de a hátsó csíkozott lámpák szerintem nagyon rondák. Motor ugyanaz mindkettőben és van benne erő rendesen, olyan 3000 felett kezd feléledni és onnantól rendesen megindul, de persze zabálja a bengát. országúton ha normálisan váltasz és nem pörgeted szét, akkor 6.5-7 literrel bőven elmegy! városban is ha elváltasz 1800-2000-nél 8 literből elszaladgál. Persze ha nyomod neki, akkor bármennyit megeszik, volt, hogy egy napra 12 literes fogyasztást is sikerült kihozni :D. Nem igénytelen autók, de ha megkapja a törődést akkor nem lesz vele gondod, szerintem megbízható a Bravo/Brava páros, bátran ajánlom.
7/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz szívni, akkor egyiket se.Hulladék mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!