Simson melegen magától felpörög, hol lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Most volt blokkfelújítás,vadiúj főtengely új csapágyakkal,váltóban összes csapágy kicserélve,új SKF szimeringek,klingerit blokközép tömítés. Melegen a motor magától felpörög,ill gázadásnál soká esik vissza a fordulat,a karburátort megnéztem,ott nem szív farsot, hengertalpnál,hengerfejnél szintén nem. Akkor hol lehet a gond? Rossz lehet a tömítés, vagy nem ütöttem össze eléggé a két blokkfelet? egyébként a váltóolajat is eszi mióta össze lett rakva. :S2014. febr. 5. 20:16
1/5 anonim válasza:
A váltóolaj lehet nem jó tömítés vagy szimering hiba - a felpörgés viszont másból következik szerintem. Milyen vastag tömítés van a henger és a karbi talpa között? A henger melegétől jól át tud melegedni a karbi, aztán akkor nem éppen úgy működik mint amikor normális hőmérsékletű.
2/5 anonim válasza:
Hy!
Ilyen dolgot két valami tud produkálni...
Az egyik a rossz szimering a másik pedig ha falsot tud szívni a légszűrő környékén vagy máshol.
3/5 anonim válasza:
Eszi a váltóolajat akkor tuti hogy szimering vagy tömítés.Nézd meg jobban körbe,hogy ereszti e valahol ha nem akkor szimeringet nézz.És ne zöld szimeringet vegyél bele mert az ,mosogatógépbe sem raknám :)
4/5 anonim válasza:
Adjál neki több benzint. Túl sok a levegő szerintem.
5/5 biohazardxxx válasza:
a benzin levegő keverék aránnyal vana gond álitsd be. nekem 4t motoromon csinálta ezt a kipufogó csonk majdnem izzot és olyan szép lángokat lőtt ki hogy csak ne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!