Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen véleménnyel vagytok...

Ti milyen véleménnyel vagytok arról, ha valaki 17-20 évesen nagy BMW-t vesz?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 19:50
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:
Te nem tudom milyen álomvilágban élsz. Elmondásod szerint nincs sok pénzetek, inkább szegények vagytok. Ez lesz az első autód és olyan magabiztosnak tartod magad, hogy te nem töröd össze. Ez erős... Én nem szólok bele, hogy ki milyen autót vegyen...úgyis olyant veszel amilyent akarsz. Ha neked bmw kell úgyis azt veszel, főleg ilyen megjegyzésekkel, hogy a suzuki ciki. A suzuki miért lenne ciki? Tökéletes kezdőautó ami alacsony fogyasztású és szervizigényű. Inkább azt törném össze mint a bmw-t tapasztalat nélkül. Az meg hogy valaki 3 hónapig nem csináltatja meg az autóját biztos, hogy nem azért van mert nem ér rá a szerelő. Amúgy is ki vár 3 hónapot egy szerelőre? Igen mézes mázasnak látod te a bmw-s jövőt. Sok szerencsét hozzá, szükséged lesz rá!
2014. febr. 8. 16:01
 32/39 anonim ***** válasza:
Egy régi suzukival,hidd el hogy sokkal kevesebb baj van mint egy bmw-vel! Na meg kevesebbe kerül minden vele,kevesebbet fogyaszt is és ha még is venni kell hozzá valamit az nem méregdrága.Neked nem volt még kocsid,szóval te nem is tudhatod ezeket.Vegyél magadnak bmw-vét hogy aztán messziről észrevegyék hogy sfej vagy! :) De mivel ahogy elnézem sok pénzed nincs rá,látom ha veszel is valamit az úgy is egy bontószökevény lesz még akkor is ha németből hozatod be!Ennyiből te olyan kocsit veszel amit a német feleségek bevásárlásra használnak!!! :)
2014. febr. 8. 16:09
 33/39 anonim ***** válasza:

#21:

"Szal nem az ország g...ci azért mert neked bmw-éd van."

Tényleg nem az ország g...ci, csak az ilyen hozzáállású emberek.

Ha BMW-s kérdést látnak, akkor jönnek pofázni, hogy bunkó BMW-sek.

Ha francia, vagy olasz autókról szóló kérdést vesznek észre, akkor oda is bepofátlanodnak és szórják a hülyeségeiket, hogy ezek az autók mind fekáliák.

Ha nem tetszik a kérdés témája, akkor nem kell megnyitni és trollkodni.

Mindenki olyan autót vesz amilyet akar és fent tud tartani. Ha mégsem, akkor az az ő baja. A többieknek ez miért fáj?

Különben meg, ha valóban szegény és az összes pénzéből autót vesz, akkor semmilyent nem fog tudni normálisan fenntartani.

2014. febr. 8. 16:19
 34/39 anonim ***** válasza:

Az autószerelőnk mondta ezt:

"BMW-t vagy gazdag vesz, vagy hülye"

2014. febr. 13. 22:36
 35/39 anonim ***** válasza:

A folytatása pedig: Aki meg szidja irigy...

Körülbelül ez a magyar felfogás, ha nekem nincs, akkor legalább jól lehordom mindennek, ha valaki Ferrarival megy el mellettük arra is mondják, hogy szar, az ö kocsijuk jobb mert nem eszik meg 100-on 30 litert, nem több ez mint irigység.

Németben élek 3. BMW-m van jelenleg, itt nem szidja senki a BMW-ket, érdekes mód 15 év alatt, egyszer nem robbantam le, pedig mára 600.000km felett járok, mindez 3 dízel BMW-vel, biztos a hold és a csillagok állása tehet róla ugye?

Azon meg mikor MO-ra viszik a 20 éves darabokat, amikben benn van fél millió kilóméter, nem tudom mit kell csodálkozni, hogy utána még költhet rá, nem konkrétan a BMW rossz, melyik autóra nem kéne ennyi kilóméterrel?

2014. febr. 13. 23:09
 36/39 anonim ***** válasza:
Milyen magyar felfogásról beszélsz ha kint élsz a németeknél?
2014. febr. 14. 01:19
 37/39 anonim ***** válasza:

1. Éltem én is MO-n.

2. Nem kell ahhoz ott élni, hogy az ember informálódjon róla mi újság.

Ilyen egyszerű.

2014. febr. 14. 02:01
 38/39 anonim ***** válasza:
0%

Hazaáruló!!!

Maradj is kint!!!

2014. febr. 14. 16:09
 39/39 anonim ***** válasza:
Köszi értelmes hozzászólásodat... bár halkan megsúgom, Németországban is emberek (!) élnek szóval ugyanaz mintha X-Y másik országban élne az ember, csak szerencsére itt meg is lehet élni, szóval köszi a tanácsot, maradok is. :)
2014. febr. 14. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!