Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti milyen véleménnyel vagytok...

Ti milyen véleménnyel vagytok arról, ha valaki 17-20 évesen nagy BMW-t vesz?

Figyelt kérdés

2014. febr. 5. 19:50
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Nem újra gondoltam hanem 4-1,5 millió forintos árkategóriájúra.

Ez nem full gyári állapot, biztos vannak rajta hibák, de az a lényeg, hogy élmény vele menni, és élvezetes vezetni.

2014. febr. 5. 22:06
 12/39 A kérdező kommentje:

7.

Nem vagyunk gazdagok, sőt.. inkább mondanám magunkat szegénynek :)

2014. febr. 5. 22:07
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy inkább rakja el a pénzt, fektesse be, és később könnyebben nekiindulhat az életnek, vagy tanulhat, fejlesztheti magát, és utána lényegesen könnyebb lesz minden. 4 millióért csak akkor vennék BMW-t, ha a szülők mindent állnak, ami az életkezdéshez kell(tanulmányok, tanfolyamok, lakhatás stb.) Az autó huszadrangú dolog, fölösleges pár éve élvezetért kockára tenni még több évet.
2014. febr. 5. 22:15
 14/39 A kérdező kommentje:
400 ezer ft-1,5 millio ft között, elirtam, bocsi.
2014. febr. 5. 22:32
 15/39 anonim válasza:
100%
Nem tudom, mi ez az ellenszenv, ahol én lakom (német-luxemburgi határ mentén) az emberek nagy része BMW-vel jár, és gyalogosként pl. mindig átengednek a zebrán. Nem attól paraszt valaki, hogy drága autója van. :D
2014. febr. 5. 23:39
 16/39 anonim ***** válasza:
47%
Az a helyzet hogy németeknek ez hazai autó és több is az átlagkereset mint nálunk.Általában idehaza sajnos tapasztalat hogy aki bmw-t vesz az sajna a jogsit is mellé veszi.Nekem a legtöbb majdnem balesetem bmw-k miatt lett volna ha nem figyelek külön oda rájuk.
2014. febr. 6. 08:59
 17/39 anonim ***** válasza:
29%
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a nagy autó az illető farkának "meghosszabbítására" kell. Semmiképp sem józan döntés. De lehet hogy tévedek...
2014. febr. 6. 11:17
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Mi egy g*ci ország ez, hogy mindenki csak a márkajelet nézi a másiknak az autóján... Kinek mi köze van hozzá, hogy valaki milyen autóvál jár, és hány évesen??

Nem mindegy, hogy 1,5 milláért BMW vagy mondjuk egy Opelt kap a gyerek??? Ja, és az Opelos, nem baj, hogy kapta az autót, az rendes gyerek, mert Opel... (csak példának irtam, semmi bajom egy márkával sem).

De hát tudom, irigyek vagyunk, hogy a másiknak BMW van...

2014. febr. 6. 16:59
 19/39 anonim ***** válasza:
18-as utolsó mondatában sok igazság lehet néha....
2014. febr. 6. 17:20
 20/39 anonim ***** válasza:
Nem értek veled egyet, 18-as. Egy utó fenntartása, ha mindent összeszámolsz, 3-4ezer Ft havonta, és akkor még egy métert nem mentél vele. Mi a ráknak ez egy 17 éves kamasz nyakába? De jó, tekintsünk el ettől. Miért Opel, és nem BMW? Azért mert 1,5 millából olyan Opelt kap, ami még tíz év múlva is megbízható kocsi lesz, ugyanennyiért viszont olyan Németországban leharcolt, itthon kipofozott visszatekert BMW-t, amire apuci további százasokat költhet.
2014. febr. 6. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!