Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Piaggio NRG robogóról milyen...

Piaggio NRG robogóról milyen véleménnyel vagytok? Érdemes venni v ink mást javasoltok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 23:31
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem nrg mc2-őm volt szerettem jó motorvolt 50-esvolt 90 volt a vége (óraszerint 110) de akkormár bezabálta a 5-őt ismerősömnek mc3 van ő se panaszkodikrá
2012. máj. 23. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
TOP3 robogóban benne van! Nagyon király cucc. Iszonyat megy ha húzod, ha "csak" 60körül használod tök spórolós. Jó választás!
2012. máj. 23. 14:27
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi, énis jókat olvastam róla, csak nemtudom h ez a vízhűtéses megoldás nem túl romlandó -e, meg az injektoroktól is tartok kicsit.. Ezekről tudnátok írni pár dolgot?

Meg lenne még 1 dolog: 2 vagy 4 üteműek? mert van ahol 4-nek írják van ahol 2-nek, de legtöbb helyen nem ejtenek szót róla.. Vagy mind2 féle létezik?

2012. máj. 23. 14:44
 4/10 anonim válasza:
Nekem egy 2006 os Nrg-m van vízhűtéses. 19ezer kilóméter van benne. Most se vennék mást. Használtan jó áron lehet találni, viszont újonan csak a levegős kapható ami jóval gyengébb.
2012. máj. 24. 17:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi :-)

Használtan tervezem, a legújabb modellt, pár éveset, a vízhűteses injektorosat. Olyan 250e körül lattam jókat.

2012. máj. 24. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:
2 üteműek... a 4 ütemű 50-es robogók elég gyengék
2012. jún. 1. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
injektorost viszont nem vennék! nagyondrága hozzá a dolgok és sürün elromlik 2ütemű vizhűtéses szerintem ez a nyerő
2012. jún. 2. 10:18
 8/10 anonim ***** válasza:
jah és kimaradt karburátoros
2012. jún. 2. 10:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Arra énis gondoltam h drága lehet a javítása, viszont ha nem romlik el akkor megéri, mert erősebb meg gondolom kevesebbet is fogyaszt. Autókba se szokott elromlani az injektor, viszont itt van olaj is a benzinbe tehát más a helyzet :|

am köszi a válaszokat megfontolom.

2012. jún. 2. 18:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is injektoros 50esem van, a szerelő azt mondta, hogy mindig a legjobb minőségű benzint tegyem bele, és sose lesz vele gond. (Jobban is megy kicsit, így szinte semmivel se drágább.)
2012. jún. 2. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!