Pénteken vizsgázom forgalomban (B kat. ) Nagyon félek!
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
42 órával megyek vizsgázni. Bízom az oktatómban, hogy nem engedne vizsgázni, ha nem érezné, hogy készen állok rá. Egyszerre hányni és sírni tudnék az idegtől, pedig még van addig 2 napom. Én leszek pénteken az első vizsgázó (7 óra). Azért választottam ezt az időpontot, mert remélem, hogy ilyenkor még friss és kipihent a vizsgabiztos, mint du. 3-kor, amikor már felidegesítette mindenki... de most már az időpontban sem vagyok biztos, csak rossz gondolatok jutnak eszembe, hogy miért nem jó ez a korai időpont. Ha 100 plusz órával mennék vizsgázni, akkor is így érezném magam előtte, mert szerintem ez csak vizsgadrukk... de így kár volt befizetnem. Mindenki biztat, hogy ügyes vagyok menni fog, és ha véletlen nem sikerül, akkor sincsen semmi baj, majd megyek legközelebb. De olyan nehéz ezt elhinnem. Segítsetek!
2014. febr. 4. 11:03
1/5 kovpet válasza:
Kipihened magad és elmész. Odafigyelve vizsgázol.
Aztán vagy sikerül vagy sem. Ha sikerül, akkor örülsz. De ha nem, akkor majd mész megint, nem lesz semmi komoly bajod :)
Nem kell az életet túlbonyolítani :)
2014. febr. 4. 11:09
2/5 anonim válasza:
Nem az oktatódnak kellene megmondani, kész vagy-e a vizsgára, hanem neked kell érezni, képes vagy-e megcsinálni. Ilyen állapotban nem szabad volán mögé ülni. Ha egyedül fogod vezetni az autót, akkor azért fogsz pánikolni? Gyakorolj addig, míg valóban úgy érzed, te uralod a gépkocsit.
Amúgy az oktatók többsége simán elküld vizsgázni bárkit. Ki lesz fizetve egy vizsga, ha nem sikerül, garantált a többletóra és utána megint jöhet a vizsgadíj.
2014. febr. 4. 11:14
3/5 kovpet válasza:
# 2: Én úgy veszem ki, hogy a vizsgától fél a kérdező és nem a vezetéstől. Tehát akkor is félne, ha nyelvvizsga lenne vagy akármilyen más.
Az elején ez van. Majd az egyetem szépen kineveli az emberből az ok nélküli fosást :)
2014. febr. 4. 11:17
4/5 A kérdező kommentje:
Hát az nem fogja, mert már tanulok, de nem egyetemen :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!