BMW E-34 520-as vásárlását fontolgatom. Mennyi lehet egy ilyen autónak a fogyasztása?
Fogyasztást itt tudod megnézni: [link]
Érdemes ha jó állapotút találsz és nem félsz egy esetleges nagyobb szervizköltségtől.
Nekem 525-ös van de a sógoromnak 520-as volt, ültem is benne bőven. Szóval van tapasztalatom velük. Normálisan az 520-as fogyasztása 10-12 liter, és ha meghajtod egy kicsit, simán 15 lesz, az a baj, hogy kicsit gyenge ez a motor a nagy dög kasztnihoz, nekem az 525-ös ugyanennyit eszik de 42 lóerővel erősebb, ami nem elhanyagolandó.
De most jön a lényeg: mindketten szép állaptban vettük az autót, gondolván, hogy hátha nem lesz velük baj. De tévedtünk: mindig produkálnak valami bosszantó hibát, műszakilag soha nem volt bajuk, de a kisebb alkatrészekkel és a kemény futóművel mindig baj van, az elektronika pedig már soha nem lesz rendben rajta. Másik nagy problémája a rozsdásodás. Mindennapi használatra már nem alkalmas, sajnos nem egyszer hagyott az út szélén.
A sógorom meg is szabadult már tőle, én megtartottam hobbiautónak, talán nem is adom el már soha, jól esik hétvégén beülni, csapni vele egy kört, hallgatni a sor6-os motor muzsikáját. Mert ha éppen megy, akkor nagyon, nagyon jó autó. Én az 525-öst javaslom, az is nagyon megbizható (mondom motorilag rendben van), és ugyanannyit eszik, mint az 520-as (nem keveset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!