VW Passat B5 alá 18'-as felnik milyen hatással vannak a fogyasztása, úttartásra stb?
Minimális fogyasztásnövekedés, mert dögnehéz a kis lemezhez képest. Viszont valami peres gumival olyan lesz mintha sínen menne. Meg rázósabb lesz, dübögni fog.
Amúgy a VW-Audi 4 lengőkaros futóművel az nem híresen pocsék, hanem híresen stabil. És egyáltalán nem drága már a lengőkar....(ezek a régi berögződések, csak ne lenne mindenki ennyire okos...)
Nem is tudom pár hete hol néztem, de még mindig 60k/készlet áron találtam csak. Akkor a komplett eleje 120k... Bár biztos vannak olcsóbb helyek is.
Amúgy jó ez a felfüggesztés, csak épp nem a magyar pusztába tervezték hanem rendes útra :)
45k, japán, garis, full kormányösszekötővel mindennel...
Még akkor sincs 120 ha Bárdninál veszel mindenből Lemförder-t...
Nyilván az ár tükrözi a minőséget, de jellemzően egy-két kart kell csak cserélni nem mind a 8-at. Meg ne hasonlítsunk már egy gólyalábat egy ilyen futóműhöz. Annyival meg nem bonyolultabb mint amennyivel okosabb ez a futómű. Tudom, csináltam ezt is meg azt is párat...
Meg oké, kint van a mcpherson hamar, elkötöd összekötő, csonkállvány, torony és? Te mindig kompletten cserélsz? Mert ha patront cserélsz benne, akkor még hozhatsz egy másik hamburgert is...
Nincs értelme egyesével cserélgetni a karokat ,mert ha egy döglik,akkor hamarosan a többi is fog - pont ugy vagyok ezzel,mint az izzókkal . Ha észreveszem,hogy 1-2 izzó döglött a lámpában,akkor cserélem az összeset.
196e km-el vettem az autómat , valamikor 30e km után cseréltem a karokat a fullgagyira ,nem tudom előtte volt-e már cserélve,szóval a nagyon olcsóval vigyázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!