Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Passat B5 alá 18'-as...

VW Passat B5 alá 18'-as felnik milyen hatással vannak a fogyasztása, úttartásra stb?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 16:40
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Onmagaban a felnimeret miatt nem lesz szamottevo fogyasztasnovekedes ,ellenben a nagyon alasony gumi miatt szarra fogod verni a passat hiresen pocsek 4 lengokaros felfuggeszteset .
2014. jan. 2. 17:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi, közbe máshol is kérdezgettem. Még a 17-es sem kéne, esetleg valakinek tapasztalata?
2014. jan. 3. 20:38
 3/8 T5- ***** válasza:

Minimális fogyasztásnövekedés, mert dögnehéz a kis lemezhez képest. Viszont valami peres gumival olyan lesz mintha sínen menne. Meg rázósabb lesz, dübögni fog.

Amúgy a VW-Audi 4 lengőkaros futóművel az nem híresen pocsék, hanem híresen stabil. És egyáltalán nem drága már a lengőkar....(ezek a régi berögződések, csak ne lenne mindenki ennyire okos...)

2014. jan. 5. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem is tudom pár hete hol néztem, de még mindig 60k/készlet áron találtam csak. Akkor a komplett eleje 120k... Bár biztos vannak olcsóbb helyek is.

Amúgy jó ez a felfüggesztés, csak épp nem a magyar pusztába tervezték hanem rendes útra :)

2014. jan. 5. 18:43
 5/8 T5- ***** válasza:

[link]

45k, japán, garis, full kormányösszekötővel mindennel...

Még akkor sincs 120 ha Bárdninál veszel mindenből Lemförder-t...

2014. jan. 5. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
T5- jah híresen stabil, de egy mcphersont itthon kicserélek annyi idö alatt,amig megeszel egy hamburgert , a saját passat b5.5-öm meg egy barátom szervizében 5 órás meló meg több tiz "isten..szameg" volt. A 45e Ft-os szett arra jó,hogy eladd vele a kocsit ,5e km-t sem bírt,máris kopogott minden benne.. ebayről vettem 200 euro körül a friccektől megerősített karokat,azzal már 150e-et mentem és éppen csak most kezd koppanni..
2014. jan. 5. 19:03
 7/8 T5- ***** válasza:

Nyilván az ár tükrözi a minőséget, de jellemzően egy-két kart kell csak cserélni nem mind a 8-at. Meg ne hasonlítsunk már egy gólyalábat egy ilyen futóműhöz. Annyival meg nem bonyolultabb mint amennyivel okosabb ez a futómű. Tudom, csináltam ezt is meg azt is párat...

Meg oké, kint van a mcpherson hamar, elkötöd összekötő, csonkállvány, torony és? Te mindig kompletten cserélsz? Mert ha patront cserélsz benne, akkor még hozhatsz egy másik hamburgert is...

2014. jan. 5. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nincs értelme egyesével cserélgetni a karokat ,mert ha egy döglik,akkor hamarosan a többi is fog - pont ugy vagyok ezzel,mint az izzókkal . Ha észreveszem,hogy 1-2 izzó döglött a lámpában,akkor cserélem az összeset.

196e km-el vettem az autómat , valamikor 30e km után cseréltem a karokat a fullgagyira ,nem tudom előtte volt-e már cserélve,szóval a nagyon olcsóval vigyázni..

2014. jan. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!