Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek milyen autóillatos...

Szerintetek milyen autóillatosítót vegyek?

Figyelt kérdés
Igazából kezdó vagyok a témában, és ilyen téren tapasztalt embereket kérdeznék, hogy hol (gondolom benzinkútban) és milyen illatosító a legjobb. és ha tudtok árat mondani, azt megköszönném.
2009. dec. 6. 18:27
1 2
 1/16 anonim válasza:
0%
Te jó isten..autóillatosítóból ekkora ügyet csinálni..jahj istenem még ha kezdő vagy akkor is..könyörgöm...:S ma nagyon sok helyen tudsz venni, szinte minden boltban, tesco, Lidl, ABC, benzinkút....és olyat aminek tetszik az illata és nem drága, mert a drága is ugyanolyan mint az olcsó...
2009. dec. 6. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
Auchanban és gondolom a többi nagy bevásárló központban is lehet kapni,de én honnan tudjam neked melyik illat tetszik? Már olyan fantázianeveket találnak ki egyes illatokhoz ,hogy csak lesek..:D Nekem egy illatositó volt ami nagyon tetszett,sima felakasztós és fából volt lapszerű és tojásformája volt és kókuszillata!Rohadt finom volt,de azóta se kapok sehol olyat,az Auchanban vettem anno 280 ft-ért!
2009. dec. 6. 18:55
 3/16 anonim válasza:
40%
Mindegy csak ne barack,és citrom illatut!A pàrom azt vett,valami szörnyü.Àltalàbana fekete szinü fenyöfa formàju illatositoknak jo illatuk van.
2009. dec. 6. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
40%

Fu most megfogtál ezzel a kérdéssel:D

Nos vegyél epreset a benzinkuton az nagyonnagyon finom.300-400 körül van

2009. dec. 6. 19:09
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Fingjal be egy embereset es a problema megoldva.
2009. dec. 6. 19:26
 6/16 anonim ***** válasza:
61%

Pennyben 119 Ft egy illatosító, nagyon jó illatúak vannak, és elég nagy a választék.

nekem a kókuszos és a new car fantázianevű jött be igazán.

sokáig tart az illatuk, csak fokozatosan kell levenni a papírját, mert ha egyszerre leveszed akkor nagyon intenzív illat lesz a kocsiban. :)

2009. dec. 6. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
31%
Fenyőfa alakút.
2009. dec. 6. 19:37
 8/16 anonim ***** válasza:
nekünk ambi pur car van. Folyékony, és télen fűtő-, szellőzőrendszer párologtatja. Nyáron a friss levegőnél nincs jobb. :)
2009. dec. 6. 19:52
 9/16 anonim válasza:
[link] nekem ez a kedvencem! kb.1000ft.
2009. dec. 6. 19:54
 10/16 anonim válasza:
[link] .. itt el tudod olvasni a leirást is hozzá.. a lime-os a legjobb.
2009. dec. 6. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!