Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az normális ha egy 2013....

Soldierkrisz kérdése:

Az normális ha egy 2013. novemberében elvileg újonnan vett 55Ah -s Electric Power akkumulátor ma reggelre teljesen lemerül hogy be sem lehet indítani?

Figyelt kérdés
Utoljára szombat éjszaka ment az autó szóval durván másfél napot állt. Kb 2 hete kicsit utána is töltöttem kb 2-3 óráig mivel helyben járok vele legtöbbször max 1 héten egyszer megyek vele a 15-20 km-rel távolabb lévő nagyobb városba. Szar az akksi? Egyszer volt mérve a kocsi töltése és az jó volt.

2014. febr. 3. 10:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg kellene nézetni, hogy valami nem-e szívja le az akksit.(fogyasztó, zárlat)Ha töltésed tényleg jó, akkor az akksi hibás.Garanciás gondolom.
2014. febr. 3. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Elég kevés ez a heti 15-20km, ebben a hideg időben.Szerintem nem tölt vissza, ilyen kis távon.

2014. febr. 3. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Az oda vissza kb olyan 30-40 km plusz naponta megyek vele a munkahelyre az kb olyan 4km plusz a vissza.
2014. febr. 3. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Ami most benne is van is már garanciás csere volt mert ami előtte benne volt 2012 decemberétől bírta tavaly novemberig aztán az is lemerült teljesen egy reggelre. Pedig nem hagyok rajta semmi fogyasztót
2014. febr. 3. 11:06
 5/8 Beviz Elek ***** válasza:
Csajomnak a riasztó szívja le valamiért. Lehet neked is valami hiba miatt van ez. Annyira peches nem lehetsz hogy rossz akksikat fogj ki egymás után
2014. febr. 3. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
te nem hagysz rajta fogyasztot, van az autoban eleg magatol is. kene egy meres, hogy kikapcsolt allapotban mennyi aram folyik, mert gyanus, hogy valami bizony megiscsak 'dolgozik' ejszakankent. rosszul bekotott riaszto, autoradio, esetleg hibas eszkoz, barmi lehet. vagy csak siman kifogtal egy ocska akkut, ez az 'electric power' elegge gagyimarkanak tunik nekem.
2014. febr. 3. 11:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Tavalyelőtt hasonló kálváriát jártam végig, egy Banner akkum bánta, hogy az egyik légzsák szalagkábele zárlatos volt. 2 napig mérték az autót mire meglett a hiba.
2014. febr. 3. 11:55
 8/8 Ro-Lee8 ***** válasza:
Méresd meg az áramszökést. Nekem volt olyan gondom, hogy a csomagtartóban nem aludt el a lámpa és egy 10 éves tökéletes állapotú zsellés akkumulátor bánta :/
2014. febr. 3. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!