Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális dolog, hogy egy alig...

Normális dolog, hogy egy alig egy éves Bosch akkumulátor teljesen lemerült a hidegtől?

Figyelt kérdés
Mindíg ilyen akkut használtam, és még a mínusz 20-at is kibírták. Ez már 10-nél is nyekergett, most már azt sem. Nem hagytam rajta világítást, még a riasztó sem volt bekapcsolva.
2010. febr. 3. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az akkuba bevitt és onnan felvett töltés nem az akku márkájától és nem is a külső hőmérséklettől függ. Ha sokat indítod az autót, keveset mész vele, nem bírja visszatölteni azt az energiamennyiséget, amennyi az indítózáshoz kellett. Erre pedig még rátesz a hideg is egy lapáttal.
2010. febr. 3. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem túl régi már?
2010. febr. 3. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
1 éves, bocsi, nem vettem észre.
2010. febr. 3. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem normális.
2010. febr. 3. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mérni kell egy nyugalmi áramfelvételt, úgy hogy minden fogyasztó ki van kapcsolva. lehet, hogy valami leszívja az aksit álló helyzetben.Ha normális az érték akkor az aksi kuka.
2010. febr. 4. 11:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 4. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!