Mennyibe kerül kb egy ilyen festés?
2014. febr. 2. 17:37
1/9 A kérdező kommentje:
Ami a kocsi tetején van arra gondolok
2014. febr. 2. 17:42
2/9 anonim válasza:
"Ez a tartalom jelenleg nem érhető el
A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik.
Vissza a kezdőlapra"
Fel tudnád tenni a képet valami képmegosztóra? :)
4/9 anonim válasza:
Háát, szerintem ez nem is festés, inkább valami matrica-féle. Egyedileg tudsz csináltatni (csak meg kell tervezni előtte, meg nem lesz olcsó ekkorában legyártani). Cserébe k**va jól néz ki.
5/9 A kérdező kommentje:
és hol tudnák csináltatni ilyet ?
2014. febr. 2. 20:16
6/9 anonim válasza:
Hát, szerintem inkább dedós, mintsem "k**va jól néz ki". Egyáltalán nem tetszik. De a kérdés nem ez volt. Szerintem is inkább matricázva van, az valamivel olcsóbb. A festés horror árú lenne ekkora felületen.
7/9 anonim válasza:
Ez egy stílus. Most konkrétan nem ugrik be a neve, nézz utána tuning oldalakon, biztos meglesz. Szóval ez egy matrica, ami egy bizonyos tuning stílushoz tartozik. Lehet ilyet venni különböző méretekben, lökhárítóra, tükörre, műszerfalra stb.
8/9 anonim válasza:
9/9 Ro-Lee8 válasza:
www.matricakell.hu/matricabomba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!