Szeretném kijavítani a kocsimon a festés hibákat, hogyan járjak el? (van minden hozzá)
Csináltattam aeroszol-os gyári színt, szóval azzal le tudom fújni.
Meg hozzá lakkot is, szintén spray formában.
Kb. tenyérnyi helyen vannak rajta pár helyen sérülések, ami néhol gittelést is igényel.
Azt akarom tudni, hogy ha csak azt a részt javítom ki ami sérült, és nem az egész elemet festem újra akkor el e fog ütni a fényezés, és a lakkozás a régi felülettől?
2004-es autó, metálfényezéssel.
Esélytelen!
Aeroszollal sosem fogod szépen lefesteni. Egy fényezönek sem 5perc normális felszereléssel sem.
Kezdöként teljes elemet próbálnék, az egyszerübb.
A festékedet meg.... add el. Én is gyári színt kevertettem ki (nem aeroszolost), de 16 év alatt fakult a gyári
Nagyjából vágom a fényezéssel kapcsolatos dolgokat, kompresszorral fújtam már a motorjaimat, de ugye ott egész elemről volt szó.
Igazából el akarom adni a kocsit, nem akarok rá költeni mert így is az elmúlt 2 évben majd fél milliót emésztet fel.
Picit ki akarom kozmetikázni, hogy mégse az a csúnya külseje legyen.
Amúgy meg így is ár alatt adom el, csak szabaduljak meg tőle, csak mégis kinézzen valahogy.
Leginkább a lökhárítón vannak sérülések, meg a kerékjáratoknál az íveken.
citroen xsara 1.6
biztos nem fogja senki a rétegvastagságot méregetni egy 16 éves 500 ezres kocsin :/
Am muszály leszek lefesteni, mert így ebben az állapotában nagyon ótvar, karcos meg sérült.
De költeni nem akarok rá egy fillért sem, szinte minden ki lett benne cserélve az elmúlt 2 évben, mivel hiteles szar volt így kénytelen voltam költeni rá..
Még arra gondoltam, hogy van polírozó gépem, és a végén átmegyek azzal rajta, hátha segít valamit.
Am tényleg nagyon gáz a külseje, nem igazán vigyáztunk rá..
Ja bocs, most nézem, hogy járj el? Előtte le kell csiszolni a festéket róla fémtisztára, utána alapozó stb.
pl itt ez:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!