Autóvásárlás előtt állok melyiket ajánlanátok? VW Golf MkV GTI DSG, Corsa OPC, Octavia II RS?
Figyelt kérdés
Érveket ellenérveket szivesen fogadok, egyéb alternativa nem érdekel. Mindhárom autó azonos árban van, ~3M forint. Többnyire városi használatra lesz valamint kiélvezni a vezetés legális örömeit. Nem első autó.2014. febr. 1. 22:52
11/11 anonim válasza:
olyan nagyon nagy vezetési élményt egyik sem fog nyújtani, már ha ez a célod az élvezkedéssel. Talán az RS Octavia ami a legjobb ezek közül amiket felsoroltál, a többi az olyan hogy beülsz, elmész A-ból B-be és ennyi. Tudom hogy a GTI legenda, csak azt nem tudom hogy miért. Ültem GTI-ben, nekem nem volt különbség a sima Golffal összevetve. Ellenben a GTI-s srác mikor ült az én Alfa 159-ben, ő élvezte a dolgot amit a 400 Nm és az összkerék adott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!