Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok...

Autóvásárlás előtt állok melyiket ajánlanátok? VW Golf MkV GTI DSG, Corsa OPC, Octavia II RS?

Figyelt kérdés
Érveket ellenérveket szivesen fogadok, egyéb alternativa nem érdekel. Mindhárom autó azonos árban van, ~3M forint. Többnyire városi használatra lesz valamint kiélvezni a vezetés legális örömeit. Nem első autó.

2014. febr. 1. 22:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
olyan nagyon nagy vezetési élményt egyik sem fog nyújtani, már ha ez a célod az élvezkedéssel. Talán az RS Octavia ami a legjobb ezek közül amiket felsoroltál, a többi az olyan hogy beülsz, elmész A-ból B-be és ennyi. Tudom hogy a GTI legenda, csak azt nem tudom hogy miért. Ültem GTI-ben, nekem nem volt különbség a sima Golffal összevetve. Ellenben a GTI-s srác mikor ült az én Alfa 159-ben, ő élvezte a dolgot amit a 400 Nm és az összkerék adott :)
2015. júl. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!