Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Škoda Octavia 2 1.9 PD TDI...

Roli901214 kérdése:

Škoda Octavia 2 1.9 PD TDI chiptuning megéri?

Figyelt kérdés

Megéri erre a kocsira a chiptuning? Valakinek személyes tapasztalatok? Én győrben néztem ki egy helyet ahol ezzel foglalkoznak... Mennyivel fog többet vagy kevesebbet enni az autó? Ha figyelek a motor karbantartására és nem húzatom 4000ig nem fog hamarabb tönkremenni a motor ugye?

A motor paraméterei: 1.9 TDI 77KW 105LE 250Nm

Chiptuning után: 99KW 135LE 320Nm

2014. jan. 26. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Azonos vezetési stílus mellett nem fog nőni a fogyasztás, még akár csökkenhet is. Ezek a nagy turbó-dieselek jól chippelhetőek, elég sokat ki lehet hozni belőlük, "jól fog menni". Ha van rá pénzed, én mindenképp megcsináltatnám. A szokásos szervizeket mindig végezd el időben. Ha nem húzatod ki állandóan, nem taposod szét a belét, nem fogod széthajtani a turbót. Nem is kell, mert a nyomatéka is meg fog nőni, tehát nem kell nagyon visszaváltogatnod.

Ez 6 sebességes autó ugye?

2014. jan. 26. 12:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Hello köszi a választ, nem 6 hanem csak 5 sebességes. Mindenképp elgondolkozok rajta, azért szétgyúrni semmiképp nem fogom, tavasszal veszek rá 17es felniket akkor megcsinaltatnam a chiptuningot is. Nekem azis elég h érezhetően jobban húz majd.
2014. jan. 28. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!