Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit ajánlotok 1.9 Dti tuninghoz?

Ro-Lee8 kérdése:

Mit ajánlotok 1.9 Dti tuninghoz?

Figyelt kérdés

Szóval lenne egy 1.9 Dti Renault 19-es autóm.

R19 ből nincs Dti tudom, de Megane motor került bele.

Amin gondolkodtam:

-egy GT1749V turbófeltöltő emelt turbónyomással.

-Ehhez egy 550x230x63mm-s Intercooler. (Szerintetek jó a hűtő mérete? Nem lesz túl nagy a turbólyuk?)

-4db 502-AS DTP porlasztócsúcs.

-egy Iveco Daily 2.5 TDi 11x2,5 adagoló.

-kevlár kuplungtárcsa.

-Előre 2db nagy tárcsafék. Hátra dobfék helyett gyári tárcsafék.

Úgy gondoltam, hogy ezzel be tudnék menni 300+ Nm nyomaték fölé. Ha bárkinek okos észrevétele van, vagy már csinált ilyet akkor ne tartsa magában a tudását! Előre is köszönöm!

2014. jan. 22. 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Tanáccsal nem szolgálhatok, bocsesz, de egy kérdésem volna.

Miért akarsz egy 15-20 éves autóra ennyi pénzt költeni?

2014. jan. 22. 09:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából, ezt az autót idén raktam össze. Motorikusan teljesen rendben van. A gyári hónolás látszik a hengerekben. 2 hajtókar dugókkal vadi új benne, tehát szinte van egy o km-es motorom, amiben főtengelyt és főtengely csapágyat is cseréltem. Az egész allja ki lett lakatolva. 120 ezer ft-ot fektettem az egész autóba. Ez az autó még 7-8 évig autó lesz alattam. Ha viszont új autót vennék akkor sem anám el, hanem megmaradna hobbi célra. Mivel akadnak itthon cuccaim így nem lenne nagy költség max 150 ezer ft az alaktrészes cégek miatti 40-50%-os kedvezményekkel. :)
2014. jan. 22. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Ekkora nyomatékot sem a váltó, sem a hajtás nem fog elbírni, mert nem ilyen erőkre tervezték őket.
2014. jan. 24. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!