Skoda octavia méretű autók?
kb. az összes mai alsó-középkategóriás autó, plusz a crossoverek. :)
Soroljuk fel az összes gyár összes típusát, ami szóba jöhet?
"mint mondjuk egy ford focus vagy suzuki swift. "
A focus hasonló teret kínál, a swift viszont nem alsó-középkategóriás.
Amit én megfontolnék, az a Ceed, Octavia, Golf, Focus, Astra, esetleg Auris/Corolla. Meglepő lista, mi? :)
"A flexibilis platformnak köszönhetően könnyedén belőhették tengelytávját (2651 milliméter), pontosan a Golf (2578) és a Passat (2712) közé. A családon belüli nagy konkurens, az Octavia természetesen megtartotta a Golf tengelytávját, de amióta abban is el lehet férni hátul, azóta az a plusz hét centiméter csak a katalógusokban mutatja magát többnek."
Ha engem kérdezel, sedant venni kimondottan butaság. Valamiért sokan elegánsnak gondolják, de ebben a kategóriában nem ez az alak hat elegánsnak, ezt hagyjuk meg a felsőkategóriás kocsiknak. Cserébe viszont nem praktikus. :)
csak jóval kevésbé kihasználható ugye...volt szedanom, most van ötajtósom és kombim, soha többet nem akarok szedant. Nem beszélve arról, hogy ebben a méretben tényleg azok néznek ki a legbénábban, mert valahogy mintha sznob lenne: elegánsnak akarok tűnni, de azért nem vagyok egy A6/A8/Volvo/Merci...:)
de tőlem aztán vegyél nyugodtan szedánt, én pl. soha nem adnék ki ennyi pénzt egy autóért, ezért én használt kocsit vettem eddig mindig, de nem is akarlak lebeszélni róla: különbözőek vagyunk. :) Ha te új szedánra vágysz, akkor vegyél azt, a Jetta jó választás, ahogy az Octavia vagy a Ceed is az.
Ezt most minek linkelted utolsó!
Hogy jön ez most ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!