Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 úton legalább 1x lefullad...

1 úton legalább 1x lefullad és rázkodik a kocsi. Opel corsa, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Van egy opel corsam és mostanában állandóan lefullad. Simán elindul nincs vele semmi baj aztán jelzőlámpáknál vagy kanyaroknál (tehát ha meg kell állnom vezetés közben) elkezd rázkodni és lefullad egymás után többszőr is. Ezt minimum egyszer megcsinálja minden uton ezután ha végre elindul megint nincs vele baj (egy ideig). A kocsinak lehet baja vagy én vagyok béna? (8 hete van meg ez a kocsi, de se az előzővel nem volt ilyen problémám és mostanáig a corsával se volt gáz)

2014. jan. 22. 17:34
 1/5 anonim válasza:
Üresbe rakod és lefullad?
2014. jan. 22. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:

igencsak szőkenősre sikerült a kérdés

" 1 úton legalább 1x lefullad "

nehéz lesz kitalálni,hogy mi a baj,

2014. jan. 22. 17:44
 3/5 A kérdező kommentje:
1-esben fullad le...az 1 útat meg akkor úgy írom, hogy 20 km alatt...Szóval elindulok probléma nélkül megyek...megállok (lámpánál, zebránál, kanyarnál stb) 1-es indulnék aztán rángat és lefullad és hiába indulnék újra rázkodik és se kép se hang. Ha megint sikerül elindulni (sokadik probálkozásra a kanyar közepén) utánna megint semmi probléma.
2014. jan. 22. 17:50
 4/5 egySanyi ***** válasza:
Nem veled van a baj, így már én is jártam Opellel igaz az egy benzin-gázos astra, de pont ez volt a szitu. Valami kis pillanatnyi zavara lehetett, mert azóta semmi gond vele, de lehet hogy valami kezdődő probléma előjele (alapjárat motor tisztítás, csere).
2014. jan. 22. 17:50
 5/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen az opelommal,de akkor a benzinadagoló adta meg magát,ki kellett cserélni,azóta semmi ilyen nincs!!!
2014. febr. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!