Magyarországon 160km/h legyen a sebességkorlátozás az autópályákon. -TI aláírnátok a kezdeményezést, mit szóltok hozzá?
Várom az ötleteteket, véleményeteket, szerintem a 21. századba már kevés amit az 50-es évekbe találtak ki, amikor még lovas kocsikat hajtottak az emberek, hisz akkor a 120 annyi volt, mintha most 200-zal mehetnénk.
Már benned van a kocsikban minden ami kell, ABS, ESP, ASR, nagy gumiabroncsok, erős motorok, amik bírják a tempót, és a közlekedési kultúra is sokat fejlődött.
Ha indulna a közeljövőben egy ilyen kezdeményezés, és szükség lenne az aláírásotokra, hogy a parlament elé vigyük a kezdeményezést, aláírnátok?
Ha nem, miért nem?
Ha igen, akkor gondolom egyetértetek velem.
Amúgy a reflexeim átlag felettiek. És kifejezetten jól vezetek.
Autópályán kifejezetten szeretem, ha a külsőben több kilométeres kamion-konvoj van. Olyankor mindig jön 3 percen belül egy példány belőled, akinek kevés az én 140-em. Élvezni szoktam, ahogy megpróbál középen előzni, vagy balra, fél kerékkel a füvön. Meg úgy általában szemlátomást percekre van egy infarktustól. Ha tényleg jól akarok szórakozni, visszalassítok 140-re, és néhényszor belevillantok a fékbe... vagy egy kis kézifékkel féklámpa néálküli lassulást művelek. Olyasmi érzés, mint figyelni a kisérleti patkányt a labirintusban.
Az ilyenek annyira primitívek, hogy akkor is le akarnak tolni, ha előttem a belsőben beláthatatlan hosszan tele van személyíutókkal, akik mind 130-140 körül mennek. Nektek élet-halál kérdése minden egyes lassab jármű megelőzése. Valószínűleg ez a várhatóan nem túl hosszú életetek egyetlen öröme.
...remegő kézzel húzza az egeret a piros mancsra, kattint... a pipától nem lát, az idegtől zihál... a kattintás után megnyugodott, jól lebüntette a "suzukisköcsögöt"... jó volt barátom? soha jobbat ne érezzél :D
14.
És mi van, ha tényleg találkozol egy elmebeteggel, aki fék helyett a gázba lép, és felprésel a szalagkorlátra?
Történt már ilyen, nem is szánt szándékkal.
Isten óvjon minket az ilyen hozzád hasonló fékezgetős hülyéktől.
Tőled kéne elvenni a jogosítványt minél hamarabb, autópályán a belső sávba féklámpát villogtatsz? hát nem sokáig fogsz te örülni ennek, mert találkozol velem, akkor a bilincs fog a kezeden kattanni közúti veszélyeztetésért, mert tudod, rendőr vagyok, és nem kis pozícióba.
Ja, barátom, a márka-sejtáésed stimmel, az van, a megnevezhetetlen gyártmány. És a végsebességét is tudom, GPS-szerint valahol 188 körül. Képzeld, megnéztem.
Csak nem megyek gyorsan, mivel nem akarok.
Csak addig vagytok nagy legények, ameddig azt hiszitek, hogy ez is a GTA. Aztán ha baj van, véres holttest a miattatok összetört másik autóban, akkor jön a sírás, a levizelt zokni, a becsokizott nadrág, és a "ne bántsanak, nem akartam".... te, te "férfi"... te szánalom
Remélem a szánalmas tuningverdád kiégett roncsából összevakart hamuból fognak csak azonosítani nagyon rövid időn belül.
Ha működik a Darwini szelekció, neked nem szabadna túlélni, sem utódokat nemzeni.
Szerintem a következőt akartad kérdezni,(csak valami rejtélyes okból mást írtál):"Hányan támogatjátok, hogy RÁM más szabályok vonatkozzanak mint a többi emberre?"
Nem te voltál benne tavaly is a híradókban ezzel a hülyeséggel meg a Lotusoddal?
17.
na mi az hirtelen stílust váltottál, hogy rájöttél hogy senkinek sem fáj rajtad íkvül a szaros életed? :D szerintem vigyázz magadra, mondj el egy imát mindig amikor autóba ülsz innentől kezdve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!