Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt írja ki az autóm: steering...

Ezt írja ki az autóm: steering fault Renault Modus,1.5-ös diesel, hogy lehet orvosolni a hibát? és mik a javaslatok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 21:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem letiltott a kártya... azt csak a szervíz tudja elvileg kiütni
2009. dec. 6. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Ahogy nézem, ez egy tipikus Renault betegség, azaz a steering lock meghibásodott. Cserélni kell.

Gondolom emiatt nem is indul a kocsi. Egy Scenic tulajdonos, akinek ugyanez a hibája, azt írja, hogy ha erősen rángatja a kormányt, és közben nyomogatja a start gombot, elindul a kocsi.

De sokaknak van ez a gondja, és a hibás lock miatt.

2009. dec. 6. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
F betűs autót soha! Ha mégegyszer autót vásárolsz kerüld el a Fordokat, a franciákat és a Fiat-ot is. Egyébként a francia autóknak mindig cseszekszik az elektronikája.
2009. dec. 6. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
wow 2. sztem ő is ki tudott venni annyit h steering lock... azta mindenit... ha nem is indul, akkor letiltott a kártya
2009. dec. 6. 20:04
 5/11 anonim ***** válasza:
van igazság ebben az F betűs dologban...nekem egy Renault Lagunám van, előző nap még minden ok, a kártyával tudtam nyitni zárni az autót, másnap hogy mitől máig sem tudom, egyszerűen nem nyitotta a kártya a kocsit. elemcsere és hosszas bajlódás árán véletlen jutottam el a megoldáshoz, valahol összenyomtam a kártyát egy ponton és akkor nyitotta a kocsit. De zárni már többet nem akart, a mai napig belülről zárom le az autót. A fordulatszámmérő ahogy hidegebb lett egyik reggel pár méter után a mai napig nem mér, a km óra pedig elkezdett ugrálva mérni. Amint melegebb lett, a km óra megjavult, a fordulatszámmérő semmi... Néha van hátul féklámpa a bal oldalon is, néha nincs. A világítást nem veszi le, ha leállítom és még akkor sem ha kiveszem a kártyát, tompítotton hagyja magát ha bezárom is. Szóval...tiszta elektronikai kontakthiba az autó elektronikája. Jóhogy az elektromos gázpedál még nem sz@rt be...
2009. dec. 7. 00:57
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát, szervó nélkül most bevittem az autót a szervizbe(nem gyári szervizbe) a szóval ő megnézette autóvillamosságival, ma délután még nem tudtak semmi pontosat. előtte volt egy senicem 6évig semmi baja nemvolt. Na de ez volt a kocsi utolsó húzása megcsináltatom és eladom. és ezt a F betűs szabályt betartom, Ferrari-ra is vonatkozik? a továbbiakról majd még írok.
2009. dec. 7. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
csak német... azokkal semmi gond nincs... japánok meg rohadnak, vagy drága az alkatrész, meg hát sokat eszik, bár a honda nem olyan rossz... mind egy, akkor is német
2009. dec. 7. 21:49
 8/11 anonim ***** válasza:
a japán kocsik tán még a németeknél is jobbak, sosincs baj velük és ma már egyik kocsi sem rohad 10 évnél hamarabb, hacsak nem volt törött...
2009. dec. 7. 23:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Amúgy a Ferrari is egy kalap szar, csak az a réteg, aki vásárolja nem nagyon megy vele el annyit, mint egy átlagember egy átlag széria autóval, tehát a hibák sem jönnek úgy ki. Meg garázsban tartják, stb. De pl. a 8 hengeres Ferrariban hidegen jó ha 5 henger jár, meg ilyeneket olvasni róluk...szóval ez is csak egy olasz csoda. A Maseratinak meg zsír újonnan a műszerfal gombsora beesett, ekkor láthatóvá vált, hogy két pöttynyi pici ragasztóval volt odapöttyintve a panel, megoldás a pillanatragasztó, na meg a kapaszkodó bőrvarrása alól kitüremkedik a szivacs, mert félreöltötték, meg ilyenek...mindez nem lenne olyan nagy gond, egy pár millás autónál...na de menjenek a pics@ba 20-30 millióért ilyet gyártani?? Egy koszos Daewoo Kalosnak nincsenek ilyen egy hobó hibái...
2009. dec. 7. 23:43
 10/11 A kérdező kommentje:
na szóval, az autószerelő nem szívesen csinálja meg mert ilyet még nem szedet szét mármint autót. és márkaszervizzel is beszéltünk ott félmillióért csinálnák meg. na mondom puff. keresgélek a neten találok is egy pesti szakit ilyenekkel foglalkozik(mármint francia autókkal)felhívom azt mondja terméseztessen csinált már ilyet januárba visszük addig a kocsi megy be a garázsba. Tréleren meg visszük Pestre majd januárba. Ha kell valakinek a szaki száma írjon.
2009. dec. 15. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!