Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson kuplung kosarat mi...

Simson kuplung kosarat mi tartja a kuplung tengelyen?

Figyelt kérdés

Csak az egy nagy csavar? Vagy van még más is?

Még az ősszel szedtem szét, de csak most jutottam el odáig, hogy vettem lamellákat és össze szeretném rakni, de nem emlékszem rá, hogy hogyan vettem le.

2014. jan. 30. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
2014. jan. 30. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:

A kosarat a kuplungagy. Az agyat meg a nagy anya, a 19-es hatlappal, meg a biztosító alátéttel.

Felteszel egy hézagolót a tengelyre, aztán a kosarat, aztán megint egy hézagolót, bele az agyat, abba bele a biztosítóalátétet, majd az anyát. Azt meghúzod, rá a nyomólap, a négy kis 5ös csavarral, azt is meghúzod.

Az agyat a nyomólap fordított ráhúzásával tudod szétszedni, ez esetben akár két szöggel is le tudod venni róla hátul a nagy Seeger-gyűrűt. Lamellák kicserélése után Seeger vissza, majd bedobod az egészet a kosárba, rá a tengelyre, és akkor lazítod le a nyomólapot, akkor biztos jó helyre állnak vissza a lamellák.

Ha valamit nem értesz, írj, igyekszem válaszolni, bár most egy hétig nem nagyon lesz netem....

2014. jan. 31. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!