Mit csináljak, hogy a SÁR ne egye meg a féktárcsát és a fékbetétet a motoromon?
Figyelt kérdés
A hátsóval van probléma ,nem akarok havonta új fékbetétet venni. Hogy lehet megoldani ,hogy ne jusson oda sár, lehet venni valami spec. cuccot vagy házilag valamit legyártani???2009. dec. 5. 14:06
11/15 anonim válasza:
tudjátok Kőszegen volt árvíz idén június 24-én.. na én akkor kimentem bicózni :D a Shimano tárcsafékem bekapta a hordalékot és 2 perc alatt fémig kopott a betét.. ennyit arról hogy nem ezsi meg
12/15 A kérdező kommentje:
Simán megeszi a sár mert a kis homok szemcsék keményebbek mint a fékbetét meg a tárcsa.
(Emlékszek az árvízre akkor akartunk menni paintballozni ,de az miatt nem tudtunk.)
2009. dec. 8. 11:11
14/15 anonim válasza:
szereld le őket, elvégre minek, ha úgyis megeszi a sár.
motorozz féktárcsa, és fékbetét nélkül!
15/15 A kérdező kommentje:
Nagy ötlet ,kösz!
2010. jan. 2. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!