Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék kocsit venni (termés...

Szeretnék kocsit venni (természetesen használtat). Javaslat?

Figyelt kérdés

Mondjuk egy 1.6-os golfra gondoltam, de a ,,cápaorrú" BMW is megfogott, csak azzal az a problémám, hogy rengeteget eszik, és a BMW alkatrészek sem a legolcsóbbak a mai piacon. Hátsókerekes amire szükségem lenne, első kerekes az nem igazán jön be. A gond csak annyi, hogy a kocsik márkájával annyira nem vagyok tisztában, tehát nem igazán tudom melyik a jó, melyik nem, és miért. A szétszedéses-összerakásos dologhoz még úgy-ahogy értek, valamint az se árthat, ha tanulok.

Sportos külsőt-belsőt szeretnék, tehát itt-ott alakítanék rajta, ha még nincs.

A lényeg:

- Keret: 300.000 Ft

- Ne egyen sokat (főként városban használnám)

- Hátsó kerekes

- Legyen egyben

- Olcsón lehessen alkatrészekhez jutni

2014. jan. 29. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Opel F astra. Ennyiért azért ne legyen ilyen sok elvárásod. :D Jó lesz az első kerekesnek is. :D
2014. jan. 29. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezeknek a kritériumoknak egy kivételével csak a Lada felel meg.
2014. jan. 29. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
A francokat, 300-ért csak béemvét szabad venni... Az a menő, ha nemcsak rügyezik a kasztni, hanem amolyan extraként lábbal is lehet hajtani, ha kifogy a nafta... Az alkatrészekért is fizetnek neked, csakhogy elvidd őket, mindenképpen béemvégt vegyél, attólleszel nagypon menőőőőő...
2014. jan. 29. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Ma még nem volt ez a kérdés (tegnap igen).

300.000Ft-ért ne akarj BMW-t venni. Szakadt vackot kapsz, dupláját ráköltheted csak, hogy működjön. Vegyél egy Swiftet.

2014. jan. 29. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Közútra szerintem teljesen mindegy hogy front vagy hátsó kerék hajtású egy autó.Úgy sem lehet versenyezni közúton,meg a versenyzés verseny pályára való akkor miért akarsz minden áron hátsókerék hajtású autót!

na mindegy etz ate dolgod. ami még szóba jöhet 300.000-ért az a Ford siera

[link]

[link]

De ha meg tudod dobni egy 100 ezressel az összeget akkor ezt a sierát neked találták ki.

[link]

2014. jan. 29. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Ennyiből olyan autót akarj ami elvisz A-ból B-be úgy hogy nem kell havonta szerelőhöz vinni. Ilyen árkategóriában minden más másodlagos (és szinte lehetetlen).

Főleg ilyen feltételekkel. Legalább 1, de inkább 2 feltételtől köszönj el, úgy már találsz is autót.

2014. jan. 30. 00:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért én az F Astrát tudom ajánlani, illetve némi utánajárással kifoghatsz egy jobb állapotú focust is.
2014. jan. 30. 14:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Ácsi. Azt egy szóval sem mondtam hogy makulátlan állapotban kell lennie. Az már mellékes. Motorikusan ne legyen komolyabb gondja, ennyi a lényeg. Felőlem aztán bukfencezhet is eladás előtt (na jó azt azért nem) csak ki lehessen hozni belőle az "állatot", ha értitek mire gondolok. :) Ez a sierra nem rossz, tetszik. Kérdés hogy mennyit eszik?
2014. jan. 30. 16:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát... Kit érdekel mennyit eszik. :D Szerelmes lettem a sierába, most hogy így végignézegettem a képeket. :D
2014. jan. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!