Szeretnék kocsit venni (természetesen használtat). Javaslat?
Mondjuk egy 1.6-os golfra gondoltam, de a ,,cápaorrú" BMW is megfogott, csak azzal az a problémám, hogy rengeteget eszik, és a BMW alkatrészek sem a legolcsóbbak a mai piacon. Hátsókerekes amire szükségem lenne, első kerekes az nem igazán jön be. A gond csak annyi, hogy a kocsik márkájával annyira nem vagyok tisztában, tehát nem igazán tudom melyik a jó, melyik nem, és miért. A szétszedéses-összerakásos dologhoz még úgy-ahogy értek, valamint az se árthat, ha tanulok.
Sportos külsőt-belsőt szeretnék, tehát itt-ott alakítanék rajta, ha még nincs.
A lényeg:
- Keret: 300.000 Ft
- Ne egyen sokat (főként városban használnám)
- Hátsó kerekes
- Legyen egyben
- Olcsón lehessen alkatrészekhez jutni
Ma még nem volt ez a kérdés (tegnap igen).
300.000Ft-ért ne akarj BMW-t venni. Szakadt vackot kapsz, dupláját ráköltheted csak, hogy működjön. Vegyél egy Swiftet.
Közútra szerintem teljesen mindegy hogy front vagy hátsó kerék hajtású egy autó.Úgy sem lehet versenyezni közúton,meg a versenyzés verseny pályára való akkor miért akarsz minden áron hátsókerék hajtású autót!
na mindegy etz ate dolgod. ami még szóba jöhet 300.000-ért az a Ford siera
De ha meg tudod dobni egy 100 ezressel az összeget akkor ezt a sierát neked találták ki.
Ennyiből olyan autót akarj ami elvisz A-ból B-be úgy hogy nem kell havonta szerelőhöz vinni. Ilyen árkategóriában minden más másodlagos (és szinte lehetetlen).
Főleg ilyen feltételekkel. Legalább 1, de inkább 2 feltételtől köszönj el, úgy már találsz is autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!