Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le a suzukisokat?

Miért nézik le a suzukisokat?

Figyelt kérdés

Új suzi vásárlása után a teljes ismerősi és rokoni kör megjegyzései:

Ennyi pénzért már autót vehettél volna.

Egy öreg mercedes jobb mint egy új suzuki

Hozzátettél voln 1 misit és már népautót vehettél volna.

stb.

a gratula nem jött csak nyál a köpködésből ezerrel, pedig én ismerősöknek gratulálni szoktam, ha új autót vesznek.

2014. jan. 29. 07:08
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azért mert irigyek, vagy még nem volt ilyen megbízható márkájuk, mint a Suzuki. Vagy mindkettő. Eddig három alkalommal vehettem volna "autót" annyiért, amiért újat vettem. Pl az Ignis megbízhatóságban veri a japán motoros! Qashqai-t, tapasztalat!!!! Pedig az szegény 6 évvel öregebb is. Végül pedig az örök igazság: legjobb autó az új autó, akárki akármit is nyáladzik :)
2014. jan. 31. 19:06
 22/23 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy aki ilyen megjegyzéseket tesz a suzukira, annak milyen autója van... van egyáltalán?

Ha nekem pl öreg egy mercedest adnának nem KELLENE!! SOHA! Nálam az egyértelműen azon embercsoportok autója aki nem igazán AKAR dolgozni...

2006-os swiftem van, imádom! Előtte fiat-om volt, azzal se volt baj!

2014. febr. 2. 09:59
 23/23 anonim válasza:

Nekem Matizom van és baromira utálom, mikor a sok divatmajom nagyképű BMW-s semmibe néz meg letol az útról mert neki ott kezdődik az autó és azt hiszi attól, mert össze bírta kaparni egy BMW árát már plusz jogai vannak a közlekedésben.

Az ilyen max messziről látott Suzukit vagy más kisautót de mégis tökéletesen megmondja róluk a tutit mert mindenhez ért, még amit nem ismer ahhoz is... :D

2014. márc. 22. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!