Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nézik le a suzukisokat?

Miért nézik le a suzukisokat?

Figyelt kérdés

Új suzi vásárlása után a teljes ismerősi és rokoni kör megjegyzései:

Ennyi pénzért már autót vehettél volna.

Egy öreg mercedes jobb mint egy új suzuki

Hozzátettél voln 1 misit és már népautót vehettél volna.

stb.

a gratula nem jött csak nyál a köpködésből ezerrel, pedig én ismerősöknek gratulálni szoktam, ha új autót vesznek.

2014. jan. 29. 07:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
Már hiányoltam ezt a kérdést :) Javaslom a kereső használatát, több száz (ha nem ezer) válasz között böngészhetsz!
2014. jan. 29. 07:16
 2/23 anonim ***** válasza:
7%
Mondjuk mert ezek az 1.3-as papírmákdarálók tényleg nem nevezhetök autónak.Ha ilyen 2-300ezerért veszi valaki az még oké de újonnan....Szebb módjai is vannak az öngyilkosságnak.1 millió(ért) felett már autókat is lehet kapni,nagyon jól mondják az ismeröseid.
2014. jan. 29. 07:49
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
A bunkóság Magyar betegség. Ne törődj velük.
2014. jan. 29. 08:26
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem valamilyen szinten nem tetszik a választásod, ezért titkon mások üdvrivalgására számitasz.
2014. jan. 29. 08:47
 5/23 anonim ***** válasza:
94%

Az új Suzukik már normális autók, csak az emberekben benne van a 90-es éves Suzukija ami annyira egyszerű olcsó és gagyi volt hogy bármelyik másik autó autószerűbb volt (kivéve a Smart).

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, örülj neki hogy új autód van nekik meg valami régi verda.

2014. jan. 29. 09:05
 6/23 anonim ***** válasza:
53%

Tudatlanság, ennyi.

Nyugaton nagyon jó hírneve van. SX4 például Kanadában nagyon megy.

Én is új suzuki mellett döntöttem, mert:

- nem változtat a modelljein minden évben, így gyári hibák esélye kicsi.

- előzőből kifolyólag az alkatrész is olcsó.

- nagyon megbízható.

- még mindig a legolcsóbb crossover az SX4.

De a többi típusa is nagyon jó, nem lehet mellényúlni.

2014. jan. 29. 09:10
 7/23 anonim ***** válasza:
95%

A korábbi, régi suzukik alapján. Azok még lélekvesztők voltak.

Amúgy ne törődj vele, nálunk sem tetszik soha senkinek amiket vásárolunk, (értsd: bútor stb.) nem mintha nekik jobb dolgaik lennének, de mi ezt már megszoktuk.

2014. jan. 29. 09:40
 8/23 anonim ***** válasza:
90%
Arra nem gondolna, hogy a nagyobb autónak jóval drágább is a fenntartása, ráadásul pont azok szokták mondani, hogy én x millióból audit, bmwt, mercit vettem volna, akiknek soha nem lesz annyi pénze autóra, az ilyen felfogás miatt.
2014. jan. 29. 09:44
 9/23 anonim ***** válasza:
11%

Ne mondja már nekem senki hogy az új suzuki milyen biztonságos. Egy normál törésteszten talán megfelel, de egy frontális ütközéskor egy másik hasonlóan új autóval még mindig nem szívesen ülnék suzukiban.

A biztonsághoz sokminden kell, nagyon fontos a súly is. Az új suzuki 1000 kiló, és azért ilyen könnyű mert sokmindenből a legkevesebbet tették bele. Ellenpéldának az új corsa 1200 kiló, VW polo 1120 kilo, 1-es bmw 1400 kilo, fiat punto 1150 kilo, fiat stilo 1100 kilo, Skoda fabia 1150 kilo, Seat ibiza 1230 kilo hogy csak pár hasonló méretű kocsit mondjak. Lehet hogy az új suzuki töréstesztje nem rossz, de azért azt hozzá kell tenni hogy nem olyan nagy tömeget kellett megfognia annak a töréstesztnek.

2014. jan. 29. 10:03
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

Nem tudom , te honnan szedted az adatokat, lentebb leirom a valósat. Bár nem vennék új suzukit, de azt állítani, hogy kevésbé biztonságos, mint a többi mert könnyebb (valós adatok alapján nem random beirt) 30-40 kilóval, az már maga vicc.

mind1ikből a hasonló teljesitményü motort néztem:

suzuki 1,2 69kw 1020kg

punto 1,4 77kw 1075kg

polo 1,2 77kw 1010kg

Corsa valóban 1200 körül van valahol, ettől ugyan nem lett biztonságosabb, de legalább többet fogyaszt, mint a többi.

2014. jan. 29. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!