Miért csinálja sok autós azt amikor pl. várakozik a vasúti átjáró előtt s amíg fel nem nyit a sorompó addig tapossa a féket és így a pótféklámpájával kisüti a mögötte álló szemeit?
Figyelt kérdés
Nem egyszerűbb lenne behúznia a kéziféket?2014. jan. 27. 16:17
21/24 anonim válasza:
Nem ültél még olasz autóban. Se gyújtás, se index, se féklámpa, se fénszórók nyújtás nélkül.
22/24 anonim válasza:
Automata és start-stop rendszeres kocsikban a fék tartja meg a kocsit D-ben, és a fék szabályozza a motor beindítását-leállítását. Én ezért nyomom a féket mindig,sima piroslámpánál is ,nem csak vasútnál . A hátsónak nem kell belenézni a lámpába ,ennyi a titok,engem sose zavart a féklámpa.
23/24 anonim válasza:
Franciában is minden lámpa elalszik gyújtás nélkül.
24/24 Beviz Elek válasza:
Nekem világít rendesen szerencsére. Öreg japó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!