Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálja sok autós azt...

Miért csinálja sok autós azt amikor pl. várakozik a vasúti átjáró előtt s amíg fel nem nyit a sorompó addig tapossa a féket és így a pótféklámpájával kisüti a mögötte álló szemeit?

Figyelt kérdés
Nem egyszerűbb lenne behúznia a kéziféket?
2014. jan. 27. 16:17
1 2 3
 11/24 Beviz Elek ***** válasza:
50%
Mi köze ennek a gyújtáshoz és a járó motorhoz?
2014. jan. 27. 20:10
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom fiatja van, mint nekem, és az olasz módszer az volt, hogy gyújtás nélkül még a féklámpa sem megy.

Egyébként nagyon rossz lehet a szeme annak, akit a 21W-os izzó kiégeti a szemét... A sok-sok ezer km, pedig egy nudli, félmillió km-ig meg sem illene ilyennel szólalni.

2014. jan. 27. 20:17
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Az én szememet is zavarja, igaz, csak éjszaka. A ledes modern cuccokról nem is beszélve. Én mindig kéziféket húzok, és leszállok a fékről. Nappal nem zavar, csak feleslegesen próbálja megolvasztani a lámpabúrát a féklámpaizzóval :D
2014. jan. 27. 20:40
 14/24 anonim ***** válasza:

"De amikor már áll egy kisebb kocsisor akkor már ilyentől

nem kell tartani. "

Akkor meg bele tolnak az előttem állóba, ha valami eszement összetolja a sort és hozzád hasonló áll mögöttem aki nem nyomja a féket. Így legalább a kocsim elejét megóvhatom, ha a hátulja törik is.

2014. jan. 27. 20:46
 15/24 anonim ***** válasza:

"pótféklámpájával kisüti a mögötte álló szemeit"

Hát nem tudom kinek milyen a pótféklámpája, de az én francia szaromban 4 db 2W-os izzó, azaz 8W éget!

2014. jan. 27. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
Jah ezek az uj ledes feklampak gyilkosak,engem is tud zavarni ejszaka...
2014. jan. 27. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
17%

Azért mert bunkók...azért csinálják!

Én sötétbe a tompítottat is leveszem, ha elől állok, hogy addig se vakítsam a szemközti autóst.

Sokan nem veszik le, olyankor nyomom fel a refit, meg a ködlámpát azt mehet a p*csába a parasztja.

2014. jan. 27. 22:59
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Mondanám a 11-esnek a gyújtáshoz annyi köze van ,hogy vasúti pirosnál sokan leállitják a gépet, de a gyujtást ráadják hogy világitson a féklámpa, hogy olyan sokeszű mint te ,lássa hogy megállt a kocsisor, és ne rongyoljon bele. Utána meg elfelejti levenni , igy világit a féklámpa
2014. jan. 28. 07:48
 19/24 anonim ***** válasza:
ha sokat kell varni, komarom, gyor van ahol 15 perc, siman lealitom kiteszem parkoloba, mindent le, de ha sotet van, vilagitatok vmit mig nincsenek mogottem...
2014. jan. 28. 09:27
 20/24 Beviz Elek ***** válasza:
Még nem találkoztam olyannal, hogy gyújtás kelljen a féklámpához. Ha leveszem a gyújtást, nekem csak az index és a tolató tünik el. Minden más marad
2014. jan. 28. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!