Miért ilyen nagy a gázpedál holtjátéka?
Az a problémám az autómmal hogy amikor mentem vele észre vettem hogy áll lefelé elkezdett dadogni mint amikor nagy sebességi fokozatba van és a sebességed kicsi csak nem váltasz vissza. De inkább felfelé kellett volna váltani mint le, de hiába adtam neki gázt nem gyorsult sőt majdnem leállt, és a gázpedált tövig be kellett nyomni mert azelőtt nagyon nagy volt a holtjátéka mintha be se nyomtam volna. Még ehhez társult az is hogy mindig amikor kinyomtam a kuplungot kivillant az összes vissza jelző lámpa. Mentem még egy kicsit megálltam leállítottam szinte nem is kellett leállítani csak a kuplungot kinyomni és már le is állt utána nagyon nehezen tudtam beindítani végül sikerült aztán kicsit üresbe egy helybe odaléptem neki akkor pedig égtelen korom jött a kipufogóból kb 7000 fordulaton, de utána menet közbe semmi baja nem volt, nem is kormolt. kézi szivatós ha ez számít valamit
Mondták már nekem erre a problémára azt hogy a tankból össze szedett valami szutykot.
Szia. Van egy tippem, elindulás előtt várd meg, míg annyira
felmelegszik, hogy nem kell már a szivató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!