Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lett 'menő' a BMW?

Hogy lett 'menő' a BMW?

Figyelt kérdés
:D hogy sikerült nekik az, ami az Applenek is ?
2014. jan. 26. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szinte az elektronika vezeti az új BMW-ket. Ezért vettem én 30 éveset :)

Faterom meg jól elvan az E90-es full tele elektronikázott bimmerben, de azért ha kell az is tud ám alkotni :)

2014. jan. 26. 22:13
 12/15 A kérdező kommentje:

Jól tetted, de sztem jobban vezetsz az átlagtól.:D

nekem kell az elektronika bele :S szted az elektronika megfogja már az újakat ha baj van ?:D

2014. jan. 26. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem is az, hogy megfogja, hanem ilyen kiporgésgátló meg rajtelektronika meg minden anyámkínja, ha ezek be vannak kapcsolva akkor nem egy vészes autó a BMW.
2014. jan. 26. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Majd ha kb 5-6 év múlva odajutsz, hogy szerezhetsz jogosítványt; próbálj ki egyet, és megérted miért jó egy BMW.
2014. jan. 27. 09:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Hátsókerék meghajtás azért kezelhető télen is. Egészen új technológia az elsőkerék hajtás. Összes soci autó hátsókerekes volt.

Hóban sokkal óvatosabban kell menni velük. Hajlamos kitolni a seggét jobbra-balra. Ha elakadsz, nehezen indul el újra. Ennek oka, hogy hátul kicsi a súly, a tapadás nem megfelelő.

Ezeket a hátrányokat az új autókban sok elektronika próbálja megszüntetni. Valamennyire sikeresen. Ettől függetlenül továbbra is hóban az elsőkerék a nyerő. Illetve, ha autót közlekedési eszköznek veszed és nem szórakoztatónak, akkor minden esetben az elsőkerék a jobb.

2014. jan. 27. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!