És 150. 000 - 200. 000-ig ki mit ajánl első kocsinak?
Nem tudom hogy neked azért kell a jetta mert az a legmegbízhatóbb rozsdaboglya amit kapni lehet 200.000 ért és még az alkatrész is ocso hozzá!
Amúgy te meg kuvára logikus ember vagy mondhatom könnyen szerelhető,megbízható rozsdaboglyát akarsz ezen a "könnyen szerelhetőn"jót nevettem.Már megbocsáss jó nagy debil gyökér vagy ,ha nem vagy tisztába azzal ,hogy ezeket a régi rozsdaboglyákat amit 200.000 ért lehet kapni márkától fügetlenűl akármelyik sufni autószerelő szaki meg tudja bütykölgetni.
Mellesleg a megbízhatóságot is elfelejtheted a jettánál a ladánál meg főleg volt ladám és csak a nyűg van vele ha napi szinten akarja használni az ember a z utána következő autóm a régi swift volt 5 év alatt nem költöttem annyit a suzira mint a ladára fél év alatt,jó a lada de csak hobbi autónak,és ne gondold hogy a 30 éves jetta majd megbízhatóbb lesz ilyen alacsony ár mellet.Csak tud azt a jettát amit belinkeltél már egy féléve is láttam a használt auto.hun szóval kuva jó autó lehet ha azóta sem vették meg.De gratula kuvára megbízható autókat néztél ki , sok sikert hozzájuk!
Amúgy meg ha már kinéztél rozsdaboglya típusokat akkor miért nem azokról tettél fel kérdést.Mert így teljesen értelmetlenül raktad fel a kérdést ,ha mindent leszólsz amiket az itteni válaszadók írnak neked,de tudjuk te okosabb ügyesebb gyökér vagy nálunk!
Egyébként tuti hogy ez is egy újabb kamu kérdés asok közül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!