Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » És 150. 000 - 200. 000-ig ki...

És 150. 000 - 200. 000-ig ki mit ajánl első kocsinak?

Figyelt kérdés
Totalcar "Mit vegyek 150ezer ft-ig" c. cikket olvastam.

2014. jan. 26. 21:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom hogy neked azért kell a jetta mert az a legmegbízhatóbb rozsdaboglya amit kapni lehet 200.000 ért és még az alkatrész is ocso hozzá!

Amúgy te meg kuvára logikus ember vagy mondhatom könnyen szerelhető,megbízható rozsdaboglyát akarsz ezen a "könnyen szerelhetőn"jót nevettem.Már megbocsáss jó nagy debil gyökér vagy ,ha nem vagy tisztába azzal ,hogy ezeket a régi rozsdaboglyákat amit 200.000 ért lehet kapni márkától fügetlenűl akármelyik sufni autószerelő szaki meg tudja bütykölgetni.

Mellesleg a megbízhatóságot is elfelejtheted a jettánál a ladánál meg főleg volt ladám és csak a nyűg van vele ha napi szinten akarja használni az ember a z utána következő autóm a régi swift volt 5 év alatt nem költöttem annyit a suzira mint a ladára fél év alatt,jó a lada de csak hobbi autónak,és ne gondold hogy a 30 éves jetta majd megbízhatóbb lesz ilyen alacsony ár mellet.Csak tud azt a jettát amit belinkeltél már egy féléve is láttam a használt auto.hun szóval kuva jó autó lehet ha azóta sem vették meg.De gratula kuvára megbízható autókat néztél ki , sok sikert hozzájuk!

Amúgy meg ha már kinéztél rozsdaboglya típusokat akkor miért nem azokról tettél fel kérdést.Mert így teljesen értelmetlenül raktad fel a kérdést ,ha mindent leszólsz amiket az itteni válaszadók írnak neked,de tudjuk te okosabb ügyesebb gyökér vagy nálunk!

Egyébként tuti hogy ez is egy újabb kamu kérdés asok közül!

2014. jan. 28. 21:53
 22/22 A kérdező kommentje:
:'D
2014. jan. 28. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!