Mennyi fogyaszthat egy ilyen állat? Nektek tetszik?
Figyelt kérdés
Mennyire szervízigényes/kényes jószág?2014. jan. 26. 12:13
11/15 A kérdező kommentje:
Belvárosi vagyok :)
2014. jan. 26. 13:13
12/15 dirtboy válasza:
ma 13:01
hát nem tudom,nekem ezek túl hihetetlenek,haver aki elég sok időt töltött Amerikában és ment mustánggal is valahogy nem ilyen fogyasztásokat mondott nekem mikor kérdezgettem róla.
na mindegy ez sosem fog kiderülni mert csak akkor hinném el ha én tapasztalnám de én meg nem fogom soha.
13/15 anonim válasza:
mivel amerikába alacsonyabb a benzin oktánszáma, ezért többet fogyaszt belőle
15/15 anonim válasza:
91 oktán.
Mi jártunk ilyen géppel egy ideig, 3,8-as V6-ossal ha jól dereng.
12-13L körül lehetett vele járni még városban is, de akkor nagyon kellett a tojás a gázpedál alá...
Tempomatos 110 / 140 -es tempónál is vállalhatóan fogyaszt.
Viszont egy párszor viszont megküldtük M0-on meg itt-ott, már akkor is "könnyedén" 20 fölé lehet dolgozni a fogyasztást, ha nem is vadállatként, csak sportosabban nyomod neki.
Gondolom akkor ez a V8-nál sincs másképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!