Lehet e hogy befagy a központi zár?
Figyelt kérdés
Amikor kizártam akkor csak a két hátsó ajtót birtam csak kinyitni. De viszont mind a négy ajtónál feldobta a gombokat. Nagynehezen ki birtam hosszas szenvedés után nyitni a vezető felöli ajtót. Beültem és magamra csuktam. Akkor meg belüröl nem birtam nyitni. Most az is jó viszont az anyós felöl hiába van fent a gomb nem nyilik ki se belöröl se kívülröl. Idáig jó volt.2014. jan. 26. 12:08
1/3 anonim válasza:
Nem a központizár fagyott be, csak simán az ajtó. A gumikédereket kellett volna lekezelni még a fagy előtt. El van öregedve, ezért tudott összefagyni az ajtón levő gumival. Ha nem muszáj ne feszegesd, várd meg amíg oldódik annyira, hogy kinyíljon. (Melegítsd az utasteret)
2/3 A kérdező kommentje:
Azt csináltam.Mostmár az el.ablakok is nyitódnak.És mivel kellene kezelni?Valami szilikonos spray jó lesz?Most lett 2 napja hazahozva a kocsi,ez az első komolyabb hideg rá.
2014. jan. 26. 13:17
3/3 anonim válasza:
Szilikonos spray, gumiápoló, folyékony gumi, ezek közül kéne valamivel jó alaposan bedörzsölni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!