20 literes fogyasztás nagyon sok? Gyakran autózik, bár nem huzamosabban (25km egy út max, de többször megteszi egy nap mondjuk 2x) + mellé kocsikázik azért még városban ahol kb 25-30litert eszik, ez hogy vállalható?
Szerintem menj aludni, mert akkora faxsz vagy, hogy nem lehet semmiről meggyőzni, de a h*lyeségeidet kérés nélkül is írod. Akár mennyire is fáj, az áramot meg a hőt sem tudják környezetszennyezés nélkül létrehozni. A járművek a környezetszennyezés kis %-át teszik ki. Először tájékozódj, utána akarj okos lenni.
Ja és t#karodj a gép elől, ne pocsékold szórakozásra az áramot. Inkább menj havat lapátolni. De TV-zni se merj, mert az is árammal működik. Tudod mit, inkább csak ülj egy helyben, úgy csak a beszívott oxigén megy kárba. De lwvegőt sem muszály venned.
Most mi a probléma? Hiszen én csak szórakozni akarok kicsit, pont mint a 20 litert fogyasztó autó sofőrje. Mi is a különbség köztem és a szóban forgó sofőr között? (Természetesen azt leszámítva, hogy szerinted én fax vagyok, ő meg nem, mert ez nem elég konkrét különbség.)
Én szórakozásból autógumit tüzelek, ő meg szórakozásból benzint etet az autójával nyakra-főre. Ő is elhanyagolható mértékben szennyezi a környezetet, én is elhanyagolható mértékben szennyezem a környezetet a kormoló autógumijaimmal. Én is szórakozásból csinálom, ő is szórakozásból pöfékeli a füstfelhőket.
Szóval akkor miért is vagyok faxabb, mint a 20 literes fogyasztású autót szórakozásból vezető sofőr? Kérlek válaszolj már nekem, ha már így leminősítesz.
Nem égetek gumit, félreértettél valamit. Olvasd el újra a hozzászólásaimat.
Az tök elfogadott dolog, hogy valaki egy 20 literes fogyasztású autóval szórakozásból furikázgat a városban, az miatt azonban mindenki fel lenne háborodva, ha én meggyújtanék egy autógumit. Ez itt a probléma, erre akartam rávilágítani, még ha nem is esett le eddig.
Na mert te mire használsz mondjuk egy TV-t, ha nem szórakozásra? De a GYIK-en való válaszolgatás sem létszükséglet. A mikró is csak kényelmesebbé teszi a mindennapokat, de meg lehet nélküle lenni. És 20 literes fogyasztásról vólolt szó, nem 30ról.
De tudjátok mit, most csak ugyan 9-10 litert fogyaszt átlagban a kocsim, de tavasszal megyek megvenni egy V6-os VW-t, ami 14-16 liter körül fogyaszt és lesz*rom, hogy szennyezem a levegőt, úgyis a városiaknak szmogos a levegője, itt falun nem az, még ha a TDI kormol is rendesen.
"Na mert te mire használsz mondjuk egy TV-t, ha nem szórakozásra?"
Mondjuk mert a tévéből tájékozódom a nagyvilág híreiről? Vagy mert azt használom monitornak, és azon tanulok, oldom meg a házi feladatomat?
"A mikró is csak kényelmesebbé teszi a mindennapokat, de meg lehet nélküle lenni."
Persze hogy meg. De egészséges dolog, ha az ember főtt ételt eszik néha, erről még nem hallottál? Vagy arról nem, hogy a mikro nem csak ételek melegítésére, hanem ételek készítésére is alkalmas?
" De a GYIK-en való válaszolgatás sem létszükséglet. "
Igazad van, megyek is helyette a városba 20 liter benzint elpöfögni.
"De tudjátok mit, most csak ugyan 9-10 litert fogyaszt átlagban a kocsim, de tavasszal megyek megvenni egy V6-os VW-t, ami 14-16 liter körül fogyaszt és lesz*rom, hogy szennyezem a levegőt, úgyis a városiaknak szmogos a levegője, itt falun nem az, még ha a TDI kormol is rendesen."
Igazad van. Innentől rád férne, ha melléd költözne valami fémgyűjtő cigányfamília, és nyáron a lopott kábelekről égeti majd le a műanyagot, télen pedig autógumival fog tüzelni, és az általa termelt korom mind a Te lakásodban fog kikötni. Szagold csak, ha neked ez tetszik, remélhetőleg pár éven belül kirohad a tüdőd tőle a helyéről.
Innentől már erősen kezdek kételkedni benne, hogy rám jobban illik az általad korábban használt fax jelző, mint rád...
Majd pont a sportautókon fog múlni a föld jövöje:)
Mehetsz tüntetni az autóssportok ellen. De a filmek ellen is. Gondolom lövésed sincs, hogy egy film elkészítése milyen környezetszennyezéssel jár.
Vagy amit a minap láttam a Discoveryn. Valami katonai óriásgép óránként 15ezer liter kerozint kajál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!