Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Járhatok e így az autóval?

Járhatok e így az autóval?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy kb 1 hónapja meghalt nagypapám akinek a tulajdonában volt egy autó viszont az autót én használtam! Az lenne a kérdésem hogy a hagyatéki tárgyalásig járhatok e ezzel az autóval úgy hogy a forgalmi, a zöldkártya és a biztosítás az ő nevén van?

A mielőbbi válaszokat elő re is köszönöm!

2009. dec. 4. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
43%

Necces a dolog...

Elkap a rendőr először még mondhatod az igazat, vagy hogy kölcsön kaptad a kocsit..(ilyenkor úgyis elmondja mit ke tenned)

De ha másodjára is elkap (pl.ugyanaz a zsaru) akkor már tuti feljelentést tesz.

2009. dec. 4. 13:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából azért lennék kíváncsi erre a dologra mivel az autóra nagyon nagy szükségem van a mindennapokban és a hagyatéki tárgyalás még szerintem elég sokára lesz viszont a kocsi elengedhetetlen a munkám miatt!
2009. dec. 4. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nem fogja leellenőrizni, hogy a tulajdonos él-e vagy nem, csak azt, hogy körözés alatt áll-e vagy 0-ás
2009. dec. 4. 13:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán járhatsz vele
2009. dec. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!