Vax vagy egyéb más mesterséges angyagok helyett, természetes anyaggal, pl. méh viasszal kenném át az autò külső kasztni elemeit, ez jò ötlet?
Először állj elő te ésszerúvel a méhviasz mellett.
Fábol van az autód? Beszívódik a méhviasz?
Nem? akkor abba az enyhén ragacsos felületbe amit soha nem lehet fényesre polirozni, bele fog ragadni minden porszem, két nap múlva marha ótvarul fog kinézni. Eltávolítani nagyon nehéz, valami oldószeres mosás kéne, ami megtámadhatja a festéket.
Az autó sem bio termék, nem tudom miért akarod azzal kezelni.
A festék is mesterséges anyag, nem tudom mi kifogásod van a vegyi anyagok ellen. Amit bele tankolsz, az is a vegyipar terméke. A műszerfal műanyagja is. Meg nagyjából minden a gumiszőnyegtől a kárpit anyagáig.
Azthiszem értelmes kérdést tettem fel, melyre normàlis vàlaszt reméltem. Egy "Nem!" válasz számomra nem volt eléggè kielègítő, ezért is kèrtem èsszerű érvelést a kijelentés mellé. A làtottak mellet kezdem érezni, hogy az itt feltett kérdések feltevőit tudatlan idiòtànak nézik, nem csupàn az adott témakörben kevésbé tàjékozottnak. Közel jövőben netàn, ha ha valami kérdésed akadna konyha művészet témakörében, szívesen segítek, mert végzett szakàcsként ahoz értek.
És miért "ragaszkodtam" a méh viaszhoz? Mert ezzel a természetes alapanyaggal szoktuk a svédasztalra kerülő zöldségeket-gyümölcsöket fel fényezni, hogy az ilyenek ámulhassanak a ragyogás látványátol. Mellesleg a víztaszító képességét is növeli, amely egy esetlegesen spicces àllapotban lévő vendég balesetét is képes kiküszöbölni, ezzel nő az az idő, amíg csábítò színe marad, nem kezd el barnulni. Remélem érthető az összefüggés, ami alapján elindultam.
Köszi a tájékoztatást.
Soha többet nem fogok svédasztalról zöldséget elvenni. Nekem azt senki ne kenegesse viasszal, mert azt én megeszem. Nem dolga hogy szép legyen, ellenben az igen, hogy ne tartalmazzon semmi olyasmit, ami amúgy nem része.
Azthiszem értelmes kérdést tettem fel, melyre normàlis vàlaszt reméltem. Egy "Nem!" válasz számomra nem volt eléggè kielègítő, ezért is kèrtem èsszerű érvelést a kijelentés mellé. A làtottak mellet kezdem érezni, hogy az itt feltett kérdések feltevőit tudatlan idiòtànak nézik, nem csupàn az adott témakörben kevésbé tàjékozottnak. Közel jövőben netàn, ha ha valami kérdésed akadna konyha művészet témakörében, szívesen segítek, mert végzett szakàcsként ahoz értek.
És miért "ragaszkodtam" a méh viaszhoz? Mert ezzel a természetes alapanyaggal szoktuk a svédasztalra kerülő zöldségeket-gyümölcsöket fel fényezni, hogy az ilyenek ámulhassanak a ragyogás látványátol. Mellesleg a víztaszító képességét is növeli, amely egy esetlegesen spicces àllapotban lévő vendég balesetét is képes kiküszöbölni, ezzel nő az az idő, amíg csábítò színe marad, nem kezd el barnulni. Remélem érthető az összefüggés, ami alapján elindultam.
Nem tudom miért kell b*sztatni azt aki nem tud valamit, vagy nincs vele tisztában.
Nagyon sokan bele esnek abba a hibába, hogy waxoltatják az autójukat. Ez mind szép és jó dolog, ha egy zsír új verdád van, aminek még szép a fényezése, de egy idősebb autónál semmit nem ér, csak akkor ha az autó előtte kap egy full polírt. Utána lehet waxoltatni nyugodtan mert megéri az árát. Viszont ha polír nélkül régebbi autó kap waxot az csak pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!