Mik a kedvenc természetes és mesterséges illataid? Milyen érzéseket keresel az illatok segítségével?
Többet is lehet,akár parfümöt is,ahány kedvenced van:)
Az enyémek a frissen vágott fű,az orgona,az antikváriumok illata,a kávé,a dinnye illata,a dohos,nyirkos pinceszag,a fahéj,az eredeti bőrkabát szaga,az a kellemes,üde levegő természetes víz közelében,és a kiskutyák illata:)
Kedvenc pafümöm jelenleg a Hypnose(Lancome)de egyébként a friss,vagy a lágyan virágos illatokat kedvelem.
Azt hiszem a biztonság,és a szabadság érzését keresem a legjobban az illatokban.
Én is a biztonságot és a szabadságot keresem az illatokban.:)
Természetes illataim közül nagy kedvencem a tenger illata, a vanília, az eper, a só, a csoki és a kávé.:)
Parfümben a Rocco Barocco-t, Puma-t, Moschino I Love Love-ját illetve a Pour Femme-t és Thierry Mugler Alienjét részesítem előnyben.:)
A dinnye illatától viszont rosszul vagyok, emiatt nem bírok egy falatot se lenyelni belőle.><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!