Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?
A csomagtartó zárnak két állása van függőlegesen és vízszintesen is ki tudod venni a kulcsot belőle. Az egyik állásban zárja-nyitja a központi zár, a másikban nem nyitja ki, állandóan zárva tartja (lámpánál csomaglopás megelőzésére). De olyan állás, amikor mindig nyitva marad nincs, tehát a zár ment tönkre, vagy lecsúszott a vákuum cső, vagy kiszakadt a membrán...
Ja, mert ugye Mercedesben vákuumos a központi zár.
Az üzenet küldője: C***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: tegnap 22:38
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?
"A csomagtartó zárnak két állása van függőlegesen és vízszintesen is ki tudod venni a kulcsot belőle. Az egyik állásban zárja-nyitja a központi zár, a.."
Az üzenet szövege: Szia, tehát a csomagtartót letudom csukni, csak utána ha egy ujjal benyomom a zárat, akkor kinyílik. Akkor is ha a központizárral lezártam. Kulcsom meg nincs hozzá. Ez a probléma.
Értem én, le is írtam a működését és a lehetséges hibákat!
Kb. egy óra alatt lehet kulcsot faragni hozzá!
Az üzenet küldője: C***
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: ma 09:48
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?
"Az üzenet küldője: C*** Az üzenet címzettje: Harkonnen Az elküldés időpontja: tegnap 22:38 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es,.."
Az üzenet szövege: Köszönöm szépen! Azt mondd még meg kérlek, hogy hol tudok szerezni hozzávaló kulcsot?
A legtöbb kulcsosnál van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!