Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes a 140-es, csomagtartó...

Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?

Figyelt kérdés
A központi zár működik, de a csomagtartó kimarad. Bármikor ki lehet nyitni, csak egy ujjal kell benyomni. 2 kulcsot kaptam, egyik sem jó sem ebbe, sem pedig az ajtóhoz, de azt gombbal ki lehet ugye nyitni. Elektronikai hiba? Vagy valahol belül is be lehet zárni a csomagtartót? 1998-as
2014. jan. 23. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:

A csomagtartó zárnak két állása van függőlegesen és vízszintesen is ki tudod venni a kulcsot belőle. Az egyik állásban zárja-nyitja a központi zár, a másikban nem nyitja ki, állandóan zárva tartja (lámpánál csomaglopás megelőzésére). De olyan állás, amikor mindig nyitva marad nincs, tehát a zár ment tönkre, vagy lecsúszott a vákuum cső, vagy kiszakadt a membrán...

Ja, mert ugye Mercedesben vákuumos a központi zár.

2014. jan. 23. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: C***

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: tegnap 22:38

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?

"A csomagtartó zárnak két állása van függőlegesen és vízszintesen is ki tudod venni a kulcsot belőle. Az egyik állásban zárja-nyitja a központi zár, a.."

Az üzenet szövege: Szia, tehát a csomagtartót letudom csukni, csak utána ha egy ujjal benyomom a zárat, akkor kinyílik. Akkor is ha a központizárral lezártam. Kulcsom meg nincs hozzá. Ez a probléma.

Értem én, le is írtam a működését és a lehetséges hibákat!

Kb. egy óra alatt lehet kulcsot faragni hozzá!

2014. jan. 24. 06:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: C***

Az üzenet címzettje: Harkonnen

Az elküldés időpontja: ma 09:48

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es, csomagtartóját hogyan lehet bezárni?

"Az üzenet küldője: C*** Az üzenet címzettje: Harkonnen Az elküldés időpontja: tegnap 22:38 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Mercedes a 140-es,.."

Az üzenet szövege: Köszönöm szépen! Azt mondd még meg kérlek, hogy hol tudok szerezni hozzávaló kulcsot?

A legtöbb kulcsosnál van...

2014. jan. 24. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!