Van egy 150 ccm motrom, es a motor belselyeben aszem kiment a csapagy nagyon hangosan csurog. Nemtudom hagyan kezdjek neki szetszedni valami webcimet tudnatok ajanlani a motor belsejerol? /
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 15:22
1/9 anonim válasza:
motorom*
belseje* (bár másodjára sikerült leírnod, csoda...)
hogyan*
szleng helyett, meg beszélhetnél magyarul -> as(s)zem/azt hiszem. Ne a sebesség számítson, hanem a minőség.
2/9 egySanyi válasza:
Hagyd már, tuti tapizós telcsiről próbál írni, csak hát...
3/9 anonim válasza:
Tapis telón nem véti el az ember a j és ly betűket. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Haaaa nem epp ezeket a dolgokat vartam h a Magyar nyelvtudasomat vizsgaljatok meg es am siettem :) de tudtok vagy nem weboldalt erre a problemamra
2014. jan. 22. 20:55
5/9 anonim válasza:
Mot(o)rod típusát írd be a google-be, és hátha van valami karbantartási útmutató a neten.
6/9 anonim válasza:
Te szerencsétlen, tudod mennyi 150-es motor létezik? Kiszopjuk az ujjunkból, vagy kérdezzük meg az ezotéria rovatban, hogy milyen mocid van?
Igazat adok az 1.-nek, neked nem bántja a szemed az amiket leírsz?
7/9 A kérdező kommentje:
haaaaat nem :))) nah a moci neve Corrado Fiber es a Google ba mar beirtam minden fele kepen de nemlelem,ezert kerdezem itt h valakinek valamilyen tapasztalat vagy barmi segitene ;) Deeee nem az oltogatasok azokat legyszives tartsatok meg magatoknak :PPP
2014. jan. 22. 22:15
8/9 anonim válasza:
Megfelelő ismeretek, szaktudás és célszerszámok nélkül, inkább hozzá se kezdj, mert csak "szétbarmolás" lesz a vége. Fordulj szakemberhez, motorkerékpár szervizhez! Jobban jársz. (Internetről nem fogsz megtanulni motort szerelni.)
9/9 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek! Apám ugyan ért az autószereléshez, kicsit a motorhoz is, de nemvég vett egy nagyobb motort, amivel tud feszíteni. Na, addig működött normálisan, míg nem basztatta meg az adagolót és szedte ki a tankot, hogy rozsdamentesítse. :D Persze értem én, hogy a működését érteni akarja, de ne ilyen áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!