Jawa 350 mit szólna egy hosszú szerpentinhez?
Manapság egy 60 lóerős (új) négyüteműre azt mondják, hogy nem valami erős...
Végig lehet menni egy régi 23 lóerős kétüteművel mondjuk a Transzfogarasi úton?
Nem száguldani akarok, csak szeretem a motorokat, a hegyeket, a szabadságot. ((Vagy vegyek az árán egy jó bakancsot, meg hátizsákot és nyáron irány a Fogaras?))
" Végig lehet menni egy régi 23 lóerős kétüteművel mondjuk a Transzfogarasi úton? "
-simán
Vannak, akik szerint a 69LE-s SV650 Suzuki kiváló tanulómotor...
Én nap-mint nap járok egy kicsit faragott utcai Simsonnal, és néha egy 600-as Transalppal, ami barátok között sincs több 50LE-nél, cserébe nem egy versenymotor, és városon belül a Simsonnal sehol nem mentem rosszabb időket, mint a Transalppal.
A Simsonnal megjártam többször a Pilist, Börzsönyt, pár gokartpályát, volt, hogy gázelvéltel nélkül mentem vele 75-80nal Tárnok-Nagymaros, Martonvásár Gyöngyös viszonylatokat, gond nélkül bírta. Talán 7LE lehet.
Nyugodtan indulj útnak, egy ilyen motorral úgysem a tizedmásodperceket vadássza az ember a kanyarokban. Menj úgy, ahogy Te és a motorod kényelmesen tud, és gyönyörködj a tájban :)
(egyszer, ha sok időm lesz, elmegyek arra egy karikát a Simsonnal, már tervezem pár éve.... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!