Mikor volt telitankolva az autód utoljára?
Hogy őszinte legyek amire emlékszem hogy telitankoltam az a céges autó volt utoljára.
-Az én verdám megvan már több éve de 25 liternél több sose volt benne több üzemanyag.
Meg volt egy robogóm diák koromban ,na talán az volt néha telitankolva.. 5L :)
Ti hogy álltok ezzel?
Amúgy persze én is telitankolom a céges kamiont 1100 literrel. És??
Az nem az enyém az nem számít.. sajátot kérdeztem.
Gázt szívják le ha tudják :D De azért tankolom teli mert attól hogy 3ezrekért tankolok nem megyek kevesebb km-t, de mindig meg kéne állnom tankolni ami idő,és nem mindig olcsó ami éppen útbaesik.
Van egy hely ami annyira nem esik útba de jóval olcsóbb a cucc,ha már ott vagyok telitöltöm és így spórolok.
tele ritkán tankolom kb 90% viszont elég sűrűn van,én úgy vagyok vele hogy fél tank alatt nem nagyon szeretem,jó az ha van tartalék.
lényegében az a fél tank egy befektetés,attól függetlenül ugyan annyi benzint fogyasztok el havonta.
Múlt héten tankoltam. Mindig tele tankolok, hogy lássam mennyit fogyasztott a kocsi.
De nehezen tudom megérteni azt, aki "háromezrekért" tankol. Jársz XXXX km-t havonta. Nem teljesen tök mindegy, hogy havi 5x tankolsz ötezerért vagy havi egyszer 25e-ért? Pont ugyan ott vagy, csak többször kell megállni és több idő megy el vele.
Attól nem félek, hogy leszívják. Itthon nem nagyon tudják, a munkahelyemen pedig mélygarázsba vagyok, ott nem hiszem, hogy szivogatná valaki is a benzint. Utcán szinte sosem állok.
Megértem a 3ezerért tankolókat is ,mert voltam olyan helyzetben én is,hogy nem volt állandó pénzem vagy csak csordogált és ha bejött egy 10 ezres,akkor nem vertem el az egészet a kúton,mert kajára is kellett hagyni.
Vagy ha kaptam fizut nem mertem egyben otthagyni a kúton 30 ezret, mert mivan ha jön a hónapban egy nem várt kiadás ,a pénz meg ott áll a tankban és pont az hiányozna. Tudom mi az a hónapról hónapra tengődés.
Nem emlékszem, hogy az elmúlt 5 évben volt-e teletankolva a kocsi valaha is. Általában 10 ezerért tankolok. Nem járok sokat vele, minek legyen tele?
Amúgy meg, ha tele a tank, az plusz súly, többet eszik. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!