DDiesel kérdése:
Miért megy folyamatosan az időzítős ablaktörlő?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy amikor az időzítős ablaktörlést választom akkor csak néha megy úgy. Relé néha zümmög,de a többségben inkább folytonosan jár. Relé lehet a gond? Raktam bele másikat, abban nem zümmög a relé, de ugyan ez a helyzet, vagy mind a két relé rossz lenne?2014. jan. 21. 01:43
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább az időzítésért felelős elektronika lehet a rossz. Ez lehet, hogy az ablaktörlő kapcsolóba van beleépítve, így ennek a cseréje megoldhatja a problémát.
2/5 A kérdező kommentje:
Golf 2-ről van szó. Biztos, hogy annál már lenne akármilyen időzítés a kapcsolóban?
2014. jan. 21. 12:03
3/5 anonim válasza:
Valahol lennie kell egy szakaszoló áramkörnek, de a golfot nem ismerem, lehet a kapcsolóban, vagy külön is. Próbálj rákeresni a hibára egy golfos fórumban.
4/5 A kérdező kommentje:
Utána néztem, a relé ami zümmög az felelős a késleltetésért. Miért van az, hogy hol működik hol nem? Egy ilyen relében mi tud elromlani?
2014. jan. 21. 22:10
5/5 anonim válasza:
Általában az érintkezők égnek össze, vagy szálszakadás van a mágnestekercsben. Ha a relében van az időzítő, akkor az biztos más típusú mint a hagyományos négy lábú relék. Esetleg a gyári száma alapján keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!