Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1992es 1.6 os f astránál nem...

1992es 1.6 os f astránál nem indul, a chek lámpa mikor gyújtást adok egyet villan utánna folyamatosan világít néztük és nincs szikra sem kimértük a transzformátort az jó mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Villogtasd ki. Itt le van írva hogyan kell és az is hogy mi baja van.

[link]

2013. aug. 28. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2013. aug. 28. 18:05
 3/8 A kérdező kommentje:
nekem csak 12 es hibakódot adja ki
2013. aug. 28. 19:01
 4/8 Nincki ***** válasza:
Ezt a hibakód kiolvasást már én is szerettem volna csinálni, de mikor próbáltam nem működött és jobban megnézve nekem nincs érintkező a fölülről a második sorban lévő lyukban. (99es astra) Van valami ötletetek, hogy miért lehet ez?
2013. aug. 29. 06:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Alulról felfelé számozva. Bal oldali csatlakozósor 5-6 pontját zárod rövidre. Ha kész akkor papír ceruza kézbe, ráadod a gyújtást és elkezd a hiba lámpa villogni. ( Nme beindítani a motort!) Minden kódot többször ismétel (3). Számold meg a villanásokat. 10 villanás az a 0, a többi értelemszerű. Ha meg van a kód akkor már meg van a hiba is.
2013. aug. 29. 14:44
 6/8 Nincki ***** válasza:
Azt én értem, hogy mit kéne csinálnom, de alulról az 5. helyen nekem nincs benne a fém érintkező.
2013. aug. 29. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem az 5.-be kell beledugni hanem az 5-ös helyre. Meg van számozva a csatlakozón. Azt hiszem hogy neked a jobb oldali oszlopban felülről a 2. és 3.-at kell összekötni.
2013. aug. 29. 19:45
 8/8 Attila Berki válasza:

Fotengely jelado (hall jelado)

Nekem is ez vokt a baja...

2015. okt. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!