Mi lehet az oka az autóm időszakosan magas alapjáratnak?
Seat Arosa 1.0 benzines autóm alapjárata meglehetősen magas, általában 1100-900-as fordulat között áll be, de van mikor felveszi a normális 680-720-as értéket. Hideg indítás után szinte mindig nagyon magas a fordulat, meleg motornál van mikor nem, sőt ilyenkor még ha magasan is pörög, egy kisebb gázadás után be tud állni a megfelelő értékre.
Eddig ezeket tettük az ügy érdekében: map szenzor csere, vízhőfokérzékelő csere, pillangószelep kitakarítása
Az alapjárati motor pedig jónak tűnik.
Légyszíves segítsetek, így rémesen sokat, 9-10 litert fogyaszt a kocsi :(
A hibát kimérni. Úgy értem odamész az autóval, mert valami baja van, mondjuk nekem egyik oldalon meleget fújt a klíma hideg helyett. Elvittem szerelőhöz, nem tudom mi a hiba, állapítsák meg. Megtették, kicserélték amit kellett és jó lett.
De ha nem mész szervizbe, azzal magadat húzod le. Kicserélteted lassan a fél autót csomó pénzért és még mindig nem oldódik meg a problémád, mert azt a bizonyosat még mindig nem cserélted, vagy javítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!