Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Heló szisztok a mocim hangját...

Dobosbenjamin kérdése:

Heló szisztok a mocim hangját morgosabra hogy tudom begcsinálni?

Figyelt kérdés

ne tom hogy ez megoldás de hogy ha levágom a kipunak a végét akkor jobb lessz a hangja? vagy rosszabb lessz

válaszokat előre is köszi! a motor honda dio sr 50cc-is

2014. jan. 20. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen helyesírással jobb lett volna, ha édesanyád is morgott volna, ahelyett, hogy hagyta magát teherbe ejteni. A kérdésedre a válasz pedig: sok lehetőséged nincs, max veszel rá egy másik dobot, de attól is csak sikítani fog, mélyebb nem lesz.
2014. jan. 20. 16:55
 2/7 A kérdező kommentje:
nem tom miért a helyes írásomat kell nézni nem az volt a lényeg. ,,l,,
2014. jan. 20. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet kísérletezni, de igazából a motor jellegéből adódan inkább repedt fazék hangja lesz - nem bántásból írom.

Az előző motoromon sor 4-es erőforrással működött, de azt a "morgást" amire te gondolsz csak a jelenlegi V cucc tudja produkálni. ( Mindkettő motor literes volt ):

2014. jan. 20. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
+ info: lehet soros motornál is mély hangot elérni, alapjáraton, de az igazi azért a V elrendezésnél jelentkezik. Mondjuk nekem ez sosem számított, véletlenül alakult úgy,hogy most V motoros gépem van.
2014. jan. 20. 18:10
 5/7 egySanyi ***** válasza:
Hol láttok ti itt sorost meg V-t, könyörgöm 50cc honda dio moci kipunak akarja begcsinálni, hogy morgosab hangja legyen vagy lessz már nem tom. Na Hello szisztok!
2014. jan. 20. 18:42
 6/7 egySanyi ***** válasza:
Csak elbsztam. Heló
2014. jan. 20. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
"Sanyi, Sannyikááám" !(C) Rideg Sándor. A szövegértelmezési problémáid is vannak, nem csak gépelési hibáid...Olvasd el légyszíves mit írtam figyelmesen és utána nyilatkozz. Köszönöm.
2014. jan. 21. 11:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!