Dobosbenjamin kérdése:
Heló szisztok a mocim hangját morgosabra hogy tudom begcsinálni?
Figyelt kérdés
ne tom hogy ez megoldás de hogy ha levágom a kipunak a végét akkor jobb lessz a hangja? vagy rosszabb lessz
válaszokat előre is köszi! a motor honda dio sr 50cc-is
2014. jan. 20. 16:51
1/7 anonim válasza:
Ilyen helyesírással jobb lett volna, ha édesanyád is morgott volna, ahelyett, hogy hagyta magát teherbe ejteni. A kérdésedre a válasz pedig: sok lehetőséged nincs, max veszel rá egy másik dobot, de attól is csak sikítani fog, mélyebb nem lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
nem tom miért a helyes írásomat kell nézni nem az volt a lényeg. ,,l,,
2014. jan. 20. 17:12
3/7 anonim válasza:
Lehet kísérletezni, de igazából a motor jellegéből adódan inkább repedt fazék hangja lesz - nem bántásból írom.
Az előző motoromon sor 4-es erőforrással működött, de azt a "morgást" amire te gondolsz csak a jelenlegi V cucc tudja produkálni. ( Mindkettő motor literes volt ):
4/7 anonim válasza:
+ info: lehet soros motornál is mély hangot elérni, alapjáraton, de az igazi azért a V elrendezésnél jelentkezik. Mondjuk nekem ez sosem számított, véletlenül alakult úgy,hogy most V motoros gépem van.
5/7 egySanyi válasza:
Hol láttok ti itt sorost meg V-t, könyörgöm 50cc honda dio moci kipunak akarja begcsinálni, hogy morgosab hangja legyen vagy lessz már nem tom. Na Hello szisztok!
7/7 anonim válasza:
"Sanyi, Sannyikááám" !(C) Rideg Sándor. A szövegértelmezési problémáid is vannak, nem csak gépelési hibáid...Olvasd el légyszíves mit írtam figyelmesen és utána nyilatkozz. Köszönöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!