Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Százhalombattán milyen vezetni?

Százhalombattán milyen vezetni?

Figyelt kérdés
Nemsokára itt a második forgalmi vizsgám. Pesten tanultam vezetni de érdi vagyok. Iskolát váltottam és most battán lesz a vizsgám. Az átlagos tanulóknál állítólag jobban vezetek, de nem sokszor voltam battán. Könnyebb mint Érd? Mire számítsak?
2014. jan. 20. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Uh.. tiszta terror,kb mint afganisztán !

Tálib és csecsen terroristák és különféle útonálló banditák portyáznak arra felé,főleg a tanuló vezetőeket nézik ki maguknak,akiket rpg-vel vadásznak le.

He-he .

Háán milyen lenne? Olyan mint mindenhol e- szép Magyarországon.

Ne parázz, sikerülni fog !

2014. jan. 20. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Jobb, mint Érd, kevesebb az autó, kevesebb a lámpás kereszteződés, meg ilyenek, és nyugodtabban közlekednek.

Ha jobban vezetsz, mint az átlag, nem lesz probléma.

Vizsga előtt úgyis végig fogtok menni minden lehetséges vizsgaútvonalon.

2014. jan. 20. 17:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. "Idegen" helyen kicsit izgulok. Én anno a belvárosban pl. sokkal jobban szerettem vezetni mint a külsőbb kerületekben. A jobbkezes utcák mennyire gyakoriak illetve a vizsgaközpont ott merre van?
2014. jan. 21. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!